Ενημερωμένο BlackBerry BBM για Android και iOS

Η BlackBerry έχει ενημερώσει το BBM για το iOS, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με iPads και iPods. Την ίδια στιγμή, το BlackBerry Messenger λαμβάνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων που σχετίζονται με την έκδοση του Android, με τις δύο εκδόσεις να προσφέρουν

επίσης περισσότερες επιλογές για την κοινή χρήση και σύνδεση με άλλους χρήστες της υπηρεσίας.

Το BlackBerry Help blog σημειώνει ότι η iOS έκδοση περιλαμβάνει βελτιώσεις στην γλωσσική υποστήριξη και διορθώνει ένα ζήτημα όπου κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι τα ονόματα των BBM επαφών απουσίαζαν. Η έκδοση Android περιλαμβάνει BBM ομαδική λίστα ταξινόμησης και βελτιώσεις στο φιλτράρισμα, προσθέτει υποστήριξη για τις BBM κατηγορίες επικοινωνίας και διορθώνει ένα bug όπου ένας αριθμός των χρηστών είχε υψηλότερη από την αναμενόμενη κατανάλωση της μπαταρίας.

Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνουν μια ” Share PIN” επιπλέον επιλογή που καθιστά την παροχή του BBM pin σε άλλους χρήστες εύκολα, μαζί με το “Πείτε το στους φίλους σας”, το οποίο στέλνει τους χρήστες στην ιστοσελίδα BlackBerry και δείχνει τις γνωριμίες ενός κοινωνικού δικτύου του χρήστη που είναι επίσης και στο BBM.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα