H Android 4.2 ενημέρωση είναι έτοιμη για τα Nexus 7 και Galaxy Nexus

Η τελευταία έκδοση του Android λειτουργικού συστήματος της Google, τώρα διατίθεται προς τους χρήστες. Η Android 4.2 Jelly Bean αναβάθμιση για Nexus 7 διατίθεται στους χρήστες, αν και μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης πριν εμφανιστεί η ενημέρωση. Οι ιδιοκτήτες του Galaxy Nexus,

που αγόρασαν το ξεκλείδωτο μοντέλο με HSPA + μέσω του καταστήματος Play Google αρχίζουν επίσης να λαμβάνουν την ειδοποίηση για την ενημέρωση.

Οι Nexus 7 χρήστες που δεν βλέπουν την ενημερωμένη έκδοση διαθέσιμη για download μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα συνήθως με την απενεργοποίηση του Wi-Fi και στη συνέχεια την πλοήγηση στη λίστα των «Εφαρμογές» στις «Ρυθμίσεις». Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε το «Google Services Framework» που βρίσκεται κάτω από την στήλη «Όλα». Καταργήστε την cache πατώντας «Αναγκαστική διακοπή.» Στη συνέχεια, οι χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το Wi-Fi και να πλοηγηθούν πίσω στο «Σχετικά» στις «Ρυθμίσεις», όπου η κοινοποίηση ενημέρωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμη. Το Android 4.2 Jelly Bean φέρνει επιπλέον βελτιώσεις στην απόδοση, καθώς και νέα χαρακτηριστικά.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα