Η Sony ανακοίνωσε τα 4 ιντσών Xperia M και Xperia M dual

15:29 4/6/2013 - Πηγή: TechFan

Το Sony Xperia M μόλις ανακοινώθηκε επίσημα. Διαθέτει μια 4,0 ιντσών TFT οθόνη με FWVGA ανάλυση και τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon S4 Plus chipset που περιλαμβάνει 1GHz dual core επεξεργαστή Krait, γραφικά Adreno 305 και μνήμη RAM 1GB. Το

Sony Xperia M διαθέτει επίσης μια φωτογραφική μηχανή 5MP με αισθητήρα Exmor RS ικανή 720p βίντεο εγγραφής, μια 0.3MP κάμερα μπροστά για συνομιλίες βίντεο, και 4 GB επεκτάσιμη αποθήκευσης.

Η συνδεσιμότητα του Sony Xperia M περιλαμβάνει dual-band Wi-Fi, 3G με HSPA, Bluetooth 4.0, NFC και ραδιόφωνο FM. Η Sony διαφημίζει το Xperia M ως ένα τηλέφωνο με τις “μαγικές one-touch λειτουργίες” χάρη στη NFC συνδεσιμότητα και τις εφαρμογές κοινής χρήσης. Τρέχει το Android 4.1 Jelly Bean με το UI της Sony πάνω του. Θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις χρωμάτων, σε μαύρο, λευκό, μοβ και κίτρινο.

Μια διπλήSIM έκδοση του Xperia M επίσης, πρόκειται να είναι διαθέσιμη. Το Xperia M dual έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από την επιπλέον υποδοχή κάρτας SIM και την έλλειψη της επιλογής του κίτρινου χρώματος. Τα Xperia Xperia M και M dual θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων κατά το 3ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, χωρίς οι τιμές τους να έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή : blogs.sonymobile.com

Keywords
Τυχαία Θέματα