Ήρθε το νέο Vodafone Smart III με ακόμα καλύτερη απόδοση, σε μοναδική τιμή!

04:24 4/6/2013 - Πηγή: TechFan

Μετά την τεράστια επιτυχία του Vodafone Smart II, που αναδείχτηκε το Νο1 σε πωλήσεις smartphone στην Ελλάδα, η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart IIΙ. Με ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης και λειτουργικότητας,

αλλά και πολύ προσιτή τιμή, το Vodafone Smart III σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα κορυφαίο σε χαρακτηριστικά smartphone και να ανακαλύψεις το μοναδικό & απολαυστικό κόσμο του Μobile Internet.

Το Vodafone Smart IIΙ σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία Mobile Internet υψηλής ποιότητας, καθώς διαθέτει λειτουργικό Android, Jellybean 4.1, οθόνη αφής WVGA 4’’, επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 512 MB. Επιπλέον διαθέτει κάμερα 5 megapixel με LED φλας, συνδεσιμότητα 3G HSUPA, Wi-Fi και GPS τελευταίας τεχνολογίας για να μην χάνεις ποτέ το δρόμο σου.

Το Vodafone Smart III σου δίνει τη δυνατότητα να το διαμορφώσεις σύμφωνα με το δικό σου προσωπικό στυλ!

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 2 χάρτινα καλύμματα με μοντέρνα γραμμικά σχέδια. Κάθε σχέδιο το τοποθετείς στο εσωτερικό του καλύμματος της συσκευής που είναι ημιδιάφανο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να δώσεις στυλ στο πίσω κάλυμμα της συσκευής σου & να το αλλάζεις ανάλογα με τη διάθεση και την όρεξή σου!

Χαρακτηριστικά

Οθόνη: 4,0” WVGA TFT TN
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 (Jellybean)
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512 MB
Κάμερα: 5 MP με LED φλας και Auto Focus
Ενσωματωμένη μνήμη: 4 GB
Μπαταρία: 1500 mAh
Δίκτυο: GSM / EDGE / HSPA
Συνδεσιμότητα: Wifi 802.11b/g/n, A-GPS, BT4.0 A2DP
Βάρος: 136 γρ
Διαστάσεις: 123.2 x 64.4 x 10.9 mm
Χρώματα: Μαύρο, λευκό, ροζ

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα