Νέες οθόνες IPS με σχεδίαση Cinema Screen από την LG

Διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Οι νέες IPS οθόνες της LG με σχεδίαση Cinema Screen είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, με ενδεικτικές τιμές λιανικής €203 για το μοντέλο των 23 ιντσών και €316 για το μοντέλο των 27 ιντσών. Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

 

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς οθονών IPS7. Η σειρά IPS7 διαθέτει

σχεδίαση Cinema Screen της LG μ’ ένα σχεδόν αόρατο πλαίσιο οθόνης για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και υψηλή αισθητική. Επιπλέον, η σειρά IPS7 παρέχει εντυπωσιακή συνοχή χρωμάτων και απεικόνιση σε ευρεία γωνία θέασης, χάρη στη τεχνολογία IPS της LG. Η επιπρόσθετη λειτουργία Mobile High-Definition Link (MHL) διευκολύνει τη συνδεσιμότητα με εξωτερικές συσκευές, όπως smartphones, για θέαση σε βάθος σε μια μεγάλη οθόνη.

«Με το συνδυασμό της σχεδίασης Cinema Screen και της συνδεσιμότητας MHL με την κορυφαία τεχνολογία IPS της εταιρείας, η σειρά IPS7 είναι ικανή να προσφέρει εντυπωσιακή σχεδίαση και επίδοση», δήλωσε ο κος J.J. Lee, Executive Vice President και Head of the IT Business Unit της LG Home Entertainment. «Με την ταχεία ανάπτυξη στις κινητές έξυπνες συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablets, η διαθεσιμότητα περιεχομένου έχει διευρυνθεί σε μεγάλο βαθμό. Η σειρά IPS7 της LG μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήστη, επιτρέποντας στους θεατές να αξιοποιούν στο έπακρο ένα περιβάλλον πλούσιο σε περιεχόμενο».

Εντυπωσιακή σχεδίαση με τεχνολογία αιχμής

H αξιοποίηση της σχεδίασης Cinema Screen της LG προσφέρει ένα εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο οθόνης στα 1,2 χιλ., ελαχιστοποιώντας στην ουσία οποιοδήποτε οπτικό «εμπόδιο» και επιτρέποντας μια εκπληκτική θέαση. Σε συνδυασμό με το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο οθόνης, το συνολικό πάχος των οθονών IPS7 της LG έχει μειωθεί στα 14,1 χιλ. H βελτιωμένη μεταλλική βάση δημιουργεί ένα αισθητικά ενδιαφέρον προφίλ, ενώ η διαχείριση των καλωδίων βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της οθόνης. Επιπλέον, τα παραδοσιακά πλαστικά κουμπιά έχουν αντικατασταθεί με πλήκτρα αφής τύπου capacitive για πιο κομψή εμφάνιση. Η σχεδίαση Cinema Screen προσφέρει σε στυλ ότι καλύτερο παρέχει η εξελιγμένη τεχνολογία IPS της LG σε εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Οι καθαρές γραμμές και η μοντέρνα και μίνιμαλ σχεδίαση προσθέτουν αξία σε κάθε χώρο, ενώ τα ζωντανά χρώματα και ο κρυστάλλινος ήχος δημιουργούν μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για εύκολη συνδεσιμότητα, η LG παρέχει την τέλεια λύση με τεχνολογία αιχμής, τη MHL. Με την τεχνολογία Mobile High-Definition Link, οι χρήστες των IPS7 μπορούν εύκολα να συνδέσουν κινητές συσκευές με την οθόνη με ένα μόνο καλώδιο στην υποδοχή HDMI. Χάρη στη MHL, οι φωτογραφίες και οι ταινίες, που είναι αποθηκευμένες στα smartphones, μπορούν να προβληθούν σε μια μεγάλη οθόνη. Η σειρά IPS7 φορτίζει ταυτόχρονα και τις κινητές συσκευές, ενώ οι χρήστες απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Πλήρης εμπειρία ψυχαγωγίας με ζωντανά χρώματα και απόλυτη οπτ

Keywords
Τυχαία Θέματα