Η Nike + Move εφαρμογή διατίθεται για το iPhone 5s, μετατρέπει το iPhone 5s σε ένα FuelBand

14:51 5/11/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα από τα χαρακτηριστικά του iPhone 5s είναι ο M7 συν-επεξεργαστής, η οποίος βοηθά να πάρει κάποιες εργασίες από τον A7 επεξεργαστή σε μια προσπάθεια να κάνει τα πράγματα πιο αποτελεσματικά καθώς και για τη διατήρηση της μπαταρίας. Μία από τις εφαρμογές που ανακοινώθηκε κατά την έναρξη του iPhone 5s που θα επωφεληθεί από τον M7 επεξεργαστής ήταν η Nike + Move εφαρμογή που είναι δωρεάν

και είναι διαθέσιμη μόνο για το iPhone 5s χρήστες.

Η εφαρμογή στο iPhone 5s θα κάνει χρήση των M7 επεξεργαστή και CoreMotion APIs, που ουσιαστικά επιτρέπουν την εφαρμογή να παρακολουθεί τις κινήσεις σας πιο αξιόπιστα και με ακρίβεια, ενώ συλλέγει δεδομένα στο παρασκήνιο. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να γίνει ακόμα και όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και αυτό θα συμβάλει στην πιο αποτελεσματική χρήση της μπαταρίας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το τηλέφωνο στη συνέχεια θα μετατρέπονται στο NikeFuel, το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιείται από την Nike για να μετράει πόσο δραστήριοι είστε, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για συγκρίσεις με φίλους ή άλλους χρήστες του Nike + Move. Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς λειτουργεί το Nike FuelBand, έτσι εάν δεν θέλετε να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα για το FuelBand, το iPhone 5s μπορεί να κάνει αυτό το τρικ.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα