Διέρρευσε το Samsung Galaxy S3 Android 4.3 firmware (έκδοση I9300XXUGMJ9)

13:13 4/11/2013 - Πηγή: TechFan

Μετά το Samsung Galaxy S4 και το Galaxy Note 2, το Android 4.3 firmware για το Samsung Galaxy S3 μπορείτε να βρείτε online και να το κατεβάσετε, ανεπίσημα βέβαια, χάρις την SamMobile.

Αυτή είναι το πρώτη Android 4.3 διαρροή για το Galaxy S3, η build είναι η I9300XXUGMJ9, και ενώ είναι σταθερή εξακολουθεί να είναι δοκιμαστική έκδοση και θα έχει πιθανώς μερικά bugs. Σύμφωνα με την SamMobile, ορισμένες από τις αλλαγές περιλαμβάνουν ένα πλήρες ανασχεδιασμένο UI.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ και να βρείτε οδηγίες εγκατάστασης από την SamMobile από εδώ. Η SamMobile έχει δοκιμάσει αυτή την έκδοση και λέει ότι είναι σταθερή, αλλά να έχετε κατά νου ότι η ανεπίσημη custom ROM που έχει διαρρεύσει δεν είναι χωρίς κινδύνους και αν αποφασίσετε περάσετε την ROM στην συσκευή σας ακολουθήστε τις οδηγίες ακριβώς. Επίσης, θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων καθώς θα διαγραφούν τα πάντα από την συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων από την εσωτερική κάρτα SD σας.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα