Η Groupon ενημέρωσε τις website, iOS και Android εφαρμογές της

15:08 4/11/2013 - Πηγή: TechFan

Η Groupon ανακοίνωσε την Παρασκευή νέες ενημερώσεις όχι μόνο για την ιστοσελίδα της, αλλά και για το iPhone, το Android και το iOS. Οι νέες ενημερώσεις έχουν στόχο να καταστεί ευκολότερο για τους πελάτες του Groupon να ψωνίσουν τις τοπικές προσφορές,

και να ενσωματώσουν μια σειρά από βελτιώσεις με στόχο να καταστεί αυτό δυνατό. Μεταξύ άλλων αλλαγών, η ενημερωμένη έκδοση φέρνει νέα αναζήτηση, νέα περιήγηση, merchandising καθώς και τα χαρακτηριστικά των τοποθεσιών.

Η νέα ιστοσελίδα Groupon προσθέτει μια εξατομικευμένη αρχική σελίδα, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν επιμελημένες τις συλλογές των συναλλαγών που βασίζεται σε προγενέστερα ενδιαφέροντα. Διαθέτει επίσης βελτιώσεις στις λειτουργίες αναζήτησης και περιήγησης, με μια νέα γραμμή να εμφανίζεται σε εμφανή θέση κατά μήκος στο πάνω μέρος κάθε σελίδας. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης cross channel αποτελέσματα αναζήτησης και καλύτερα φίλτρα αναζήτησης.

Οι ενημερώσεις της εφαρμογής φέρνουν την λειτουργία Local Explorer, στην οποία η Groupon ακολουθεί τους πελάτες καθώς ταξιδεύουν, προτείνοντας προσφορές που μπορεί να ενδιαφέρουν, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Η iPad εφαρμογή καλύπτει πλέον 12 επιπλέον αγορές: Αυστρία , Χιλή, Κολομβία, γαλλικά Καναδά, την Ιρλανδία, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Περού, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο, τη Ρωσία και την Ταϊλάνδη.

Το νέο Groupon είναι διαθέσιμο για τις iPhone, iPad και Android συσκευές. Η iOS εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και απαιτεί μια συσκευή που τρέχει το iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση. Η έκδοση Android είναι βρίσκεται στο Google Play Store αλλά απαιτεί μια συσκευή Android που τρέχει την 2.3.3 έκδοση ή νεότερη.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα