Αποκαλύφθηκε το Huawei Ascend W2 με Windows Phone 8

14:53 1/11/2013 - Πηγή: TechFan

Αυτό είναι το Ascend W2 που ανακοίνωσε σήμερα η Huawei και είναι ένα smartphone με Windows Phone λειτουργικό. Διατίθεται σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων, σε μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλε και θα έρθει με προεγκατεστημένa τα Windows Phone 8. Το Huawei Ascend W2 διαθέτει μια 4.3″ WVGA IPS

LCD οθόνη και την TFT Touch Magic τεχνολογία της Huawei. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν με τη συσκευή, ακόμη και όταν φοράνε γάντια.

Η συσκευή επίσης τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon dual core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz με 512MB μνήμη RAM και 8GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, αλλά ακόμα προσφέρει 7GB δωρεάν SkyDrive cloud storage. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 5 megapixel πίσω κάμερα με δυνατότητα σύλληψης 720p HD βίντεο, μια μπροστά κάμερα, 3G, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, microUSB 2.0 και μια 1700 mAh μπαταρία.

Το Ascend W2 διατίθεται ήδη στην κίνα και κάποια στιγμή τον Νοέμβριο θα διατίθεται στην Ρωσία και στην Ολλανδία σε άγνωστη τιμή ακόμα. Αναμένεται και σε άλλες αγορές αργότερα.

Πηγή : wmpoweruser.com

Keywords
Τυχαία Θέματα