Samsung Galaxy Tab 3 Kids, το tablet των παιδιών

17:02 27/8/2013 - Πηγή: TechFan

Φαίνεται ότι η Samsung έχει αποφασίσει να κατασκευάσει ένα Android tablet που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά, το Samsung Galaxy Tab 3 Kids, το οποίο είναι μια εκδοχή του Galaxy

Tab 3. Το Samsung Galaxy Tab 3 Kids διαθέτει ένα φιλικό προς τα παιδιά περίβλημα, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία. Έρχεται με μια φωτεινή πορτοκαλί ή κίτρινη θήκη η οποία είναι εξοπλισμένη με ένα C pen εύκολο στο κράτημα, προσφέροντας διασκεδαστικές δυνατότητες σχεδίασης χωρίς τη δυνατότητα να αφήνει σημάδια σε άλλα αντικείμενα.

C Penεύκολο στο κράτημα C, προσφέροντας δυνατότητες σχεδίασης χωρίς τη δυνατότητα να αφήνει σημάδια σε άλλα αντικείμενα.

Το Galaxy Tab 3 Kids διαθέτει μια 7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1024 x 600 pixels, έρχεται επίσης με έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα και το Android 4.1 Jelly bean. Η συσκευή διαθέτει μια 1,3 megapixel μπροστινή κάμερα που και μια 3 megapixel πίσω, ένα προσαρμοσμένο λογισμικό και ένα κατάστημα εφαρμογών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά.

Το Samsung Galaxy Tab 3 Kids θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Νότια Κορέα τον επόμενο μήνα και μετά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Κίνα και άλλες χώρες.

Πηγή : global.samsungtomorrow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα