iPhone 5 vs Nokia Lumia 920: Test φωτογραφίας και βίντεο

Δυνατή σύγκριση και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ξέρω ότι σας αρέσουν τα άρθρα που συγκρίνουν δύο ή παραπάνω συσκευές. Είτε σε θέμα hardware, είτε σε θέμα software, πάντα τα συγκριτικά tests μας βοηθάνε να αποφασίσουμε πιο εύκολα ποια συσκευή προορίζεται να καλύψει περισσότερο τις ανάγκες μας. Το σημερινό συγκριτικό έχει να κάνει με μία βασικότατη, για πολλούς, λειτουργία ενός smartphone. Φυσικά μιλάμε για την κάμερα. Τα κινητά τηλέφωνα είναι gadgets τα οποία έχουμε

συνέχεια στο χέρι μας και ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά είναι η κάμερα αφού μερικές φορές με μία καλή κάμερα στο κινητό μας δεν χρειάζεται καν να κουβαλάμε ψηφιακή μαζί μας.(Τουλάχιστον όχι συνέχεια).
Το Techradar πραγματοποίησε συγκρίσεις της κάμερας δύο κινητών με πολύ καλούς φακούς. Ο λόγος για το iPhone 5 και το Lumia 920. Το ένα έχει κάμερα 8MP ενώ το άλλο 8.7MP  με οπτικά μέρη Carl Zeiss.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο στα οποία γίνεται σύγκριση μεταξύ της φωτογραφικής των δύο κινητών και μεταξύ της βιντεοκάμερας τους.
Η άποψή μας είναι ότι η κάμερα του Lumia 920 έχει πιο έντονα χρώματα και πιο “ζεστά”, ενώ τα χρώματα του i5 μας φαίνονται πιο φυσικά και λιγότερο τονισμένα. Ποια είναι η άποψή σας;

iPhone 5 vs Lumia 920 Camera Test:

 

Στα αριστερά είναι το Lumia 920 και στα δεξιά είναι το iPhone 5

iPhone 5 vs Lumia 920 HD Video Test:

Στα αριστερά είναι το Lumia 920 και στα δεξιά είναι το iPhone 5

iPhone 5 vs Nokia Lumia 920: Test φωτογραφίας και βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα