Review: Arrow

Η μάχη για την επιβίωση αλλά και η δράση είναι καταιγιστική, η μάχη με την παρανομία είναι χωρίς κανόνες και το παραμικρό λάθος είναι ικανό να φέρει την αποτυχία.

Έχοντας αυτά κατά νου ο Oliver Queen (Stephen Amell), ένας πάμπλουτος και συνάμα εγωκεντρικός νέος, ύστερα από ένα ναυάγιο στα μέσα του Ωκεανού μαζί με τον πατέρα του Robert Queen(Jamey Sheridan) και την σκληρή μάχη για την επιβίωση σε ένα νησί «κολαστήριο» για 5 χρόνια και οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις του

πατέρα του λίγο πριν χάσει την ζωή του, επιστρέφει με ένα και μοναδικό σκοπό: να διορθώσει τα λάθη του πατέρα του και να βάλει να πληρώσουν όσοι κάνουν κακό στην πόλη, την ώρα που όλοι τον θεωρούν νεκρό, η αναπάντεχη επιστροφή στην πόλη του την Starling city θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα της.

Έτσι ο πράσινος κουκουλοφόρος με ένα τόξο, με τις ικανότητες που έχει αποκτήσει από την μάχη του για επιβίωση από το νησί τα 5 αυτά χρόνια, προσπαθεί να δώσει ένα μάθημα σε όσους σύμφωνα με τον πατέρα του έχουν κάνει κακό σε αυτή την πόλη. Ο δρόμος είναι μακρύς και σιγά συνειδητοποιεί ότι όλοι δεν είναι τόσο αθώοι όσο νόμιζε. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και δοκιμάζονται οι σχέσεις και οι αντοχές της οικογένειας Queen με την μητέρα του Oliver, Moira (Susanna Thompson) να μην είναι και τόσο αθώα όσο δείχνει. Εξέχων ρόλο παίζει στην ζωή του Oliver η πρώην του και δικηγόρος Laurel (Katie Cassidy), άλλοτε ως δικηγόρος αλλά και ως γυναίκα, ο στενός φίλος του Oliver ο Tommy Merlyn (Colin Donnel), ο οποίος θα μπει στην ζωή της Laurel και θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τη σχέση ανάμεσα στους τρείς.

Στη προσπάθεια του Oliver να διορθώσει τα λάθη του πατέρα συμβουλεύομενος την λίστα του πατέρα θα έρθει αντιμέτωπος με σκληρούς εγκληματίες αλλά και ανθρώπους γνώριμους που το πραγματικό τους πρόσωπο είναι πολύ πιο επικίνδυνο, όπως ο Malcolm Merlyn (John Barrowman) αλλά και η ίδια η μητέρα του που κρύβει πολλά περισσότερα από όσα νομίζει, μυστικά που μπορούν να φέρουν αναταραχή στις ισορροπίες οι οποίες είναι πολύ εύθραυστες και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Πρόκειται για μία αξιοζήλευτη παραγωγή με πολύ καλές ερμηνείες και με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, πραγματικά μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις του φετινού χειμώνα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι με την πάροδο των επεισοδίων υπάρχει μία συνεχή ροή που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή στα ύψη. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα….

Review: Arrow

Keywords
Τυχαία Θέματα