Το Smartfitty Fitness Tracker Tracker και Smartwatch εμφανίστηκε στο Indiegogo (βίντεο)

11:26 15/2/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα νέο smartwatch έχει ξεκινήσει τη διαδρομή του στην ιστοσελίδα της χρηματοδότησης Indiegogo crowd funding, ονομάζεται Smartfitty, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες ένα ρολόι αφής που θα συνδέετε με Android και iOS συσκευές.

Το Smartfitty έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες κοινοποιήσεις για τις εισερχόμενες κλήσεις, τα e-mail και τα μηνύματα κειμένου, καθώς και iMessages, υπενθυμίσεις ημερολογίου, μαζί με τις Twitter

και Facebook ενημερώσεις.

Η ομάδα ανάπτυξης του Smartfitty εξηγεί: «Δεν θα ήταν φαινόμενο αν το smartwatch σας μετατρεπόταν ως οθόνη δραστηριοτήτων; Μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σας όλη την ημέρα και να παρακολουθεί τον κύκλο του ύπνου σας τη νύχτα. Αυτό το ρολόι θα σας πει τι μικρά βήματα πρέπει να κάνετε για να ζήσετε υγιεινά και να κοιμηθείτε καλύτερα. ”

Ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι στα πολύ πρώιμα στάδια της ανάπτυξης και είναι περισσότερο ένα κόνσεπτ σε χαρτί παρά ένα πρωτότυπο αυτή τη στιγμή. Τώρα θέλει να φτάσει τις $ 100.000 για μπει στην παραγωγή.

Το Smartfitty είναι το πνευματικό παιδί των Romeo Mendoza και Μέγκαν Sedillo. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο ρολόι Smartfitty θα δείτε στην ιστοσελίδα Indiegogo.

Τα χαρακτηριστικα του :

ePaper displayHigh ResolutionCurved LCD ScreenSuperior Readability Indoors and OutdoorsPrecision Motion SensorBacklightAmbient Light SensorAccelerometerBattery: 7 daysBluetooth 2.1+ EDR and 4.0Compatible devices: iOS 5.1 or greater, iPhone 3GS or later, iPod Touch 3Gen or later. Android devices running OS 2.3 and up.Casing: Brushed Stainless Steel (mens) or White Ceramic (womens)Case width: 40 mmCase height: 50 mmCase thickness: 18 mmStrap: Black Leather or White Leather or Black RubberWater resistant: up to 30 meters (3ATM)

http://vimeo.com/59552062

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα