Nokia Lumia, 920 sold out στη Γερμανία και drop test

Η συσκευή έγινε ανάρπαστη στην Γερμανία ενώ στη συνέχεια του άρθρου θα δείτε ένα βίντεο για την αντοχή της συσκευής.

Το Lumia 920 είναι μία συσκευή που περιμένει πολύς κόσμος. Λίγο ο όμορφος σχεδιασμός, λίγο η ποιότητα της Nokia, λίγο τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του και λίγο τα πολλά υποσχόμενα Windows Phone 8, έχουν συνθέσει

τα στοιχεία για να το περιμένει κάποιος πώς και πώς!
Στο σημερινό θέμα θα σας παρουσιάσουμε δύο ειδήσεις. Η πρώτη είδηση είναι ότι η συσκευή έγινε sold out στην Γερμανία. Σύμφωνα, πάντα, με την γερμανική σελίδα της Nokia στο Facebook. Μάλιστα η εταιρία ζητάει από τους λιανοπωλητές να γράψουν στην σελίδα της αν έχουν απομείνει οποιεσδήποτε συσκευές Lumia 920 προς πώληση σε κάποιο κατάστημα. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που φινλανδική εταιρία ξεπουλάει στην Γερμανία κάποιο τηλέφωνό της. Το ερώτημα είναι αν η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη ή αν η Nokia “έριξε” στην αγορά λίγα μόνο κομμάτια. Ο καιρός θα δείξει.
Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με ένα test αντοχής της συσκευής. Πολλές είναι οι ιστοσελίδες που κάνουν τέτοια drop tests στις ναυαρχίδες των διάφορων εταιριών και αυτή τη φορά η ιστοσελίδα phonebuff “τεστάρει” το Lumia 920. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συσκευή είναι κατασκευασμένη από polycarbonate που είναι πολύ ανθεκτικό υλικό. Για αυτό, άλλωστε, και τα πήγε τόσο καλά στο test, όπου δοκιμάστηκε ρίχνοντάς το από τρία διαφορετικά ύψη. Από το ύψος της τσέπης, από το ύψος του στήθους και τέλος από το ύψος του αυτιού. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Nokia Lumia, 920 sold out στη Γερμανία και drop test

Keywords
Τυχαία Θέματα