Μανία (και φέτος) με το CoD:Black ops 2

Σπάει κάθε ρεκόρ το Black Ops 2 της σειράς-χρυσωρυχείο Call of Duty, καθώς μέσα στις πρώτες 24 ώρες κατάφερε να κάνει τζίρο 500 εκατομμυρίων δολαρίων retail πωλήσεων, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο τζίρο entertainment προϊόντος, για τέταρτη χρονιά, ξεπερνώντας πρώτες προβολές ταινιών όπως Star Wars και Harry Potter! Στις 13 Νοεμβρίου περισσότερα από 16.000

μαγαζιά άνοιξαν τα μεσάνυχτα προκειμένου να καλύψουν την τεράστια ζήτηση, ενώ ο τίτλος ήταν πρώτο trending topic στο twitter σε 23 πόλεις του κόσμου. Η σειρά βλέπουμε πως δεν λέει να πέσει, κάτι που κάνει τους κύριους τις Activision να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ενώ οι εξαιρετικές κριτικές που λαμβάνει ο τίτλος με χαρακτηρισμούς ως “το πληρέστερο CoD έως σήμερα“, σίγουρα τονώνουν τις πωλήσεις οι οποίες δεν ξέρουμε που θα φτάσουν! Σίγουρα το ετήσιο CoD αποτελεί από μόνο του γεγονός για κάθε gamer και κατατάσσει τα videogames στην πρώτη θέση του entertainment κλάδου.

Δυστυχώς όμως, δεν λείπουν ούτε τα παράπονα, με τους χρήστες ps3 να παραπονιούνται για αδικαιολόγητα κολλήματα κατά το Loading των multiplayer πιστών και συνεχών αποσυνδέσεων, κάτι που οδήγησε την εταιρία να απολογηθεί στο twitter της, δίχως όμως να δώσει κάποια εξήγηση.. Ενώ οι απόψεις για το μικρό αδερφάκι Black Ops Declassified στο PsVita…παραείναι τραγικές και αναφέρονται ως το χειρότερο CoD που υπάρχει..

Μανία (και φέτος) με το CoD:Black ops 2

Keywords
Τυχαία Θέματα