Motorola και Intel παρουσιάζουν το RAZR i

Ένα νέο, άκρως εντυπωσιακό smartphone παρουσιάστηκε από κοινού από την Motorola και την Intel στο Λονδίνο και ήρθε να διευρύνει την γκάμα των… “ξυραφιών”.

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με επεξεργαστή δημιουργημένο από την Intel είναι γεγονός. Η νέα εντυπωσιακή συσκευή είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Intel

Medfield στα 2GHz. Και αυτό κάνει το συγκεκριμένο smartphone το πρώτο κινητό/tablet  που αγγίζει αυτή τη συχνότητα! Δεν εντυπωσιαστήκατε; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο γιατί συν τοις άλλοις η συσκευή διαθέτει «edge-to-edge» AMOLED οθόνη των 4,3 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixel η οποία είναι ιδιαίτερα φωτεινή και έχει έντονες αποχρώσεις. Στο πίσω μέρος συναντάμε επικάλυψη από kevlar -όπως μας έχει συνηθίσει η Motorola- αλλά και μία κάμερα στα 8MP η οποία, σύμφωνα με τα όσα είδαμε στην παρουσίαση, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και φυσικά μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο βίντεο στα 1080p. Αν απορείτε σχετικά με την αυτονομία ενός τέτοιου “κτήνους” μάλλον αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί ιδιαίτερα αφού η αμερικάνικη εταιρία φρόντισε να το εξοπλίσει με μία μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh.
Απ’ όσα ακούσαμε από την Motorola, το RAZR i θα κυκλοφορήσει με Android 4 Ice Cream Sandwich ενώ δεδομένη θεωρείται η αναβάθμιση σε 4.1 (Jelly Bean). Το αρνητικό της όλης υπόθεσης είναι ότι θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες από τον επόμενο μήνα δηλαδή σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να το δούμε και αλλού.

  

Motorola και Intel παρουσιάζουν το RAZR i

Keywords
Τυχαία Θέματα