Η "παρανομία" του Nick Cave

Ήδη από τον Ιανουάριο ο Nick Cave είχε ανακοινώσει πως υπογράφει τη μουσική σε δύο ταινίες. Καταρχήν υπογράφει τη μουσική του ντοκιμαντέρ για την πολυσυζητημένη ιστορία στο Δυτικό Μέμφις, του Αρκάνσας, όταν το 1993 τρεις έφηβοι, κατηγορήθηκαν ότι σκότωσαν τρία 8χρονα αγόρια στο πλαίσιο μίας σατανικής λειτουργίας. Υπόθεση που ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί και στο ντοκιμαντέρ αμφισβητείται ανοιχτά η εγκυρότητα της αμερικανικής δικαιοσύνης. Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ,

Amy Berg έχει τίτλο West of Memphis και έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance. Παράλληλα, έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι και ο συνθέτης της μουσικής του 3D animation μιας πιο σκοτεινής εκδοχής του γνωστού Πινόκιο, δια χειρός Guillermo Del Toro, που αναμένεται το 2014.

Η είδηση όμως είναι ότι ο Nick Cave, πλάι στη λίστα με τις ταινίες για τις οποίες έχει γράψει το soundtrack ή έχει συνθέσει τη μουσική, εμπλέκεται και πιο στενά με τον κινηματογράφο, και υπογράφει εκτός από τη μουσική και το σενάριο της ταινίας Lawless.

Περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα