"Γιά. Ταξί. Blog" [19/05/2012] - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζει το δελτίο του Star;

17:52 19/5/2012 - Πηγή: TVNea
Αγαπημένε μου αναγνώστη γεια σου! Και ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε και πάλι η προεκλογική εκστρατεία, με υποσχέσεις, καταγγελίες, διαπραγματεύσεις, αυξήσεις και ου το καθεξής, εμείς ξεφεύγουμε από τα πολιτικά και κάνουμε μια στάση στο χώρο των Media και της Showbiz! Το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι και πάλι εδώ, γεμάτο σχόλια, απόψεις και...χιούμορ!
Τι λες; Πάμε;

 Εurovision 2012....
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision και το "Γιά. Ταξί. Blog" έψαξε, ρώτησε και έμαθε τα πάντα! Τι γνώμη έχουν οι Γερμανοί για τον μουσικό διαγωνισμό; Ποια τραγούδια κάνουν τη διαφορά; Ποια η γνώμη των Γερμανών Fan για την Ελληνική συμμετοχή και ποια για την Κυπριακή;  Σε γενικές γραμμές οι Γερμανοί δεν είναι ευχαριστημένοι από την Ελληνική συμμετοχή. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που την χαρακτηρίζουν κιτς και φτηνιάρικη! Εμ συγγνώμη! Κιτς και φτηνιάρικη; Δε λέω, γνώμη τους είναι, ωστόσο δεν μπορώ να το ακούω αυτό από χώρες που έχουν στείλει στη Eurovision την ορολογία του κιτς. Απο τον Guildo Horn με το "Guildo hat euch lieb" μέχρι τον "Dschinghis Khan"! Τέλος πάντων. Η κυπριακή συμμετοχή φαίνεται πως κερδίζει περισσότερο το κοινό, ωστόσο και εκεί τα σχόλια δεν είναι ιδιαίτερα θετικά! Μιλούν για συνηθισμένα τραγούδια, με μια συνταγή που τηρείται κατά κανόνα εδώ και χρόνια!

Ε Αι σιχτίρι....
Μια φορά και εγώ στη ζωή μου πίστεψα ότι η Έφη Σαρρή έκανε κάτι, χωρίς αυτό να έχει αποδέκτη το Λάκη Λαζόπουλο! Μια φορά είπε μέσα μου: "Δε μπορεί ρε Γιάννη! Αυτή τη φορά δεν το έκανε για λίγα λεπτά δημοσιότητας"! Και να που τελικά βγήκα ψεύτης! Θυμάστε που μας έλεγε ότι κλείστηκε στο μοναστήρι, ότι άφησε τις πίστες και τα τραγούδια και αποφάσισε να μονάσει; Για ποιο λόγο μπήκε δεν ξέρω... το μόνο που ξέρω με βεβαιότητα, είναι...
Διαβάστε τη συνέχεια με ένα ΚΛΙΚ! και ακούστε το τραγούδι που αφιερώνει στο Λαζόπουλο!

Επίσης: Αποκλειστικό! Αλλάζει το δελτίο του Star; Tι αλλαγές θα δούμε; Από πότε; Τι πληροφορίες φτάνουν στο "Γιά. Ταξί. Blog". 
Παράλληλα: Ποια τηλεοπτική σειρά, με τεράστια εμπορική επιτυχία επιστρέφει και πάλι στην Ελληνική τηλεόραση; Πότε κάνει πρεμιέρα;

Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα