Ζητούν και τα ρέστα!

Παίκτες που τα χώνουν σε στελέχη και προπονητή. Διοίκηση που διαψεύδει. Τύπος που δημοσιεύμει με το νι και με το σίγμα όλες τις λεπτομέρειες.

«Μπάχαλο» είναι επιεικής λέξη για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Άναρχες καταστάσεις, εκτός ελέγχου, που ξεκινούν ψηλά από τη διοίκηση και καταλήγουν στο πιο χαμηλόβαθμο στέλεχος και φυσικά και στους ποδοσφαιριστές. Χθες το μεσημέρι διέρρευσε στον Τύπο η ένταση που φέρεται πως προκλήθηκε στην Παιανία, το απόγευμα η ΠΑΕ την διέψευσε (ανεπίσημα) και σήμερα ο Τύπος δημοσιεύει αυτούσιους τους διαλόγους αλλά και τα όσα φημολογείται
πως συνέβησαν! Και όλα αυτά αμέσως μετά την έντονη δυσαρέσκεια του προπονητή και των διοικούντων για τις διαρροές!

Σύμφωνα με όσα αναγράφουν αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έστησαν στον τοίχο τον Βασίλη Κωνσταντίνου, εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για τη στοχοποίηση των ίδιων ή συμπαικτών τους και εν συνεχεία τα έβαλαν και με τον προπονητή τους επειδή... τους μίλησε απότομα!

Και όλα αυτά τρεις ημέρες μετά το ντροπιαστικό τέταρτο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανθρακικό, στο οποίο η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα και προκάλεσε την κοινή φίλαθλη γνώμη αλλά δημιούργησε και… υποψίες για περίεργα πράγματα σε πολλούς.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου φέρεται πως εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη και πως καλό θα ήταν η όποια συζήτηση να γίνει μετά από αυτό, όμως οι παίκτες τον αψήφησαν και άρχισαν το «χώσιμο».

Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μία φορά ο Λουκάς Βύντρα, με την ατάκα «γιατί διώχνετε τον αρχηγό μας» να κλέβει την παράσταση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως ένας αμυντικός ακριβοπληρωμένος που διανύει αγωνιστικά μία κάκιστη χρονιά έχει καταφέρει, έπειτα από λάθος χειρισμούς της διοίκησης μετά το παιχνίδι με τη Βέροια μέχρι και σήμερα, να φέρει τα άνω κάτω και να δημιουργήσει προβλήματα σε όλα τα επίπεδα!

Ο Νίκος Σπυρόπουλος φέρεται πως πετούσε με δύναμη μπάλες που έσκαγαν δίπλα από το μπουθ που βρίσκονταν ο Κώστας Ελευθεράκης (κάτι που πάντως διέψευσε σήμερα ο αριστερός μπακ), ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκδήλωσε τον εκνευρισμό του επειδή γράφτηκε στον Τύπο πως επιθυμεί να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Ακόμα, ποδοσφαριστές του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με όσα γράφτηκαν στα media, ζήτησαν το λόγο και για τη συμπεριφορά του προπονητή τους Φάμπρι, επειδή τους μίλησε απότομα και εκνευρισμένα για το αδικαιολόγητο χαλάρωμά τους μετά το 1-0 επί του Πανθρακικού! Αντί δηλαδή να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη, θέλουν και τα ρέστα!
Keywords
Τυχαία Θέματα