«Δεν υπάρχει καμία λίστα, παίξτε ελεύθερα»

11:20 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πολλά ακούγονται πάλι τις τελευταίες ώρες σχετικά με το φιλικό (διεξάγεται αυτή την ώρα) στα Σπάτα μεταξύ κάποιων παικτών που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα και της δεύτερης ομάδας. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πως το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει τελικό κριτήριο για κάποιους παίκτες σχετικά με το μέλλον τους στην ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Ο Αλέξανδρος Κολιάδης, βλέποντας ένα κλίμα... αβεβαιότητας σε αρκετούς, μπήκε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια (και την ώρα που οι παίκτες

ετοιμάζονταν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο) ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες πως έχει η κατάσταση: «Συγκεντρωθείτε εδώ και όχι στο τι λέγεται ή διαβάζετε! Δεν υπάρχει καμία λίστα. Δεν δίνουμε εξετάσεις εδώ σήμερα. Προπόνηση κάνουμε. Να μπείτε να παίξετε ελεύθερα, να χαρείτε το παιχνίδι και να δείξετε αυτό που μπορείτε». Αναμφίβολα ο συνεργάτης του Λίνεν θέλησε να αποφορτίσει ψυχολογικά τους παίκτες, καθώς πολλοί εξ αυτών διαβάζουν ότι διανύουν τις τελευταίες ημέρες τους στα Σπάτα και πως η σημερινή προπόνηση πιθανόν να αποτελέσει το... φινάλε τους στην ΑΕΚ.

Σίγουρα πάντως κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς το ρόστερ είναι πολυάριθμο. Όμως «μαύρη λίστα», όπως είπε και ο Κολιάδης σήμερα στους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει και το σημερινό δίτερμα στα Σπάτα δεν θα αποτελέσει τελικό κριτήριο... Οι όποιες αποχωρήσεις υπάρξουν θα γίνουν με γνώμονα και το καλό του ποδοσφαιριστή προκειμένου να βελτιωθεί ατομικά, πηγαίνοντας σε μία ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα