Ο τελευταίος των «πολυμετοχικών»

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του παικταρά Σεμπάστιαν Λέτο με τον Παναθηναϊκό γράφτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (21/1)...

Πριν από λίγες ημέρες η αίσθηση που επικρατούσε ήταν πως φεύγουν οι παίκτες με δυσανάλογες αποδοχές των επιδόσεών τους. Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Βύντρα μένει, ο Μπουμσόνγκ μένει, ο Χριστοδουλόπουλος μένει, ο Φορναρόλι μένει. Ο Λέτο έφυγε.

Ο τελευταίος παίκτης που είχε μείνει για να θυμίζει πως ο Παναθηναϊκός πριν από λίγα χρόνια ήταν μία ομάδα που ξεχείλιζε
από υγεία, αποχωρεί ως ελεύθερος, χαρίζοντας μάλιστα μισθούς του στην ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε. Συμπεριφορά δυσανάλογη με αυτή άλλων υψηλόμισθων παικτών που παραμένουν στην ομάδα.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρίσματα του Τριφυλλιού, o παίχτης που παρολίγον να πάρει μόνος του το περσινό πρωτάθλημα, ο οποίος δεν αγωνιζόταν εξαιτίας του τραυματισμού του και σημαντικών λαθών του ιατρικού τιμ, υπέγραψε την αποδέσμευσή του και αναχώρησε για την πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.
Hasta siempre, amigo!».
Keywords
Τυχαία Θέματα