Βύντρα: «Δεν είμαι στημένος»

«Πράσινος» θα μείνει ο Λουκάς Βύντρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσους τον χαρακτηρίζουν «στημένο» είναι ο ποδοσφαιριστής.

«Έχω ακούσει πολλά, αλλά στημένο δε θα με βγάλει κανείς», φέρεται πως έλεγε σε έξαλλη κατάσταση ο Λουκάς Βύντρα στο κοντινό του περιβάλλον.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού από όσους αγωνίζονται (κοστίζει 1.150.000 ευρώ ετησίως και όχι 800.000 ευρώ όπως από λάθος γράφαμε το τελευταίο διάστημα),
ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Γιάννη Βαρδινογιάννη και όλο του μιντιακού αθλητικού συστήματος, ήταν εκτός εαυτού, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φωτογράφιζαν ως «στημένο».

Ο ποδοσφαιριστής που φέρει μεγάλη ευθύνη και για τα τρία γκολ στη Βέροια, τελικά, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα, αρκεί να δεχτεί σημαντική μείωση αποδοχών που θα του προταθεί.

Έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα ίσως αυτό δεν τον επηρεάσει οικονομικά. Όπως ανέφερε η εφημερίδα «ΚΑΡΦΙ» προ μηνών, αν τελικά μειωθεί το συμβόλαιο του Βύντρα, είναι πολύ πιθανό να καλύψει τη διαφορά προσωπικά, από την τσέπη του, ο Τζίγγερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα