Χωρίς κόσμο αλλά με πάθος για το Final-4!

Xωρίς το μεγάλο τους όπλο, τους οπαδούς του Τριφυλλιού, θα αγωνιστεί αύριο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά με πάθος και συγκέντρωση για τη νίκη...

Πριν ξεκουραστούν και απολαύσουν τις γιορτές, οι «πράσινες» έχουν μια και μόνη υποχρέωση αύριο, 22/12, στις 12:00, όταν θα αντιμετωπίσουν την Τερψιθέα κεκλεισμένων των θυρών στον Τάφο του Ινδού στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το
σύνολο της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλει να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του θεσμού και γνωρίζει καλά ότι δεν πρέπει στιγμή να χάσει την συγκέντρωσή του και το πάθος του που δείχνει φέτος σε κάθε ματς.

Οι πρωταθλήτριες χειμώνα έχουν συνηθίσει φέτος να αγωνίζονται με τον κόσμο τους αλλά ένεκα της τιμωρίας, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς θα υπάρχει διαδικτυακή κάλυψη όπως ανακοίνωσε και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, από το sportshero.

Κλήση σε απολογία και το 2013

Τέλος, το 2013 θα μπει για τον Παναθηναϊκό με… παρουσία στον αθλητικό δικαστή (03-01-2013) γιατί όπως αναφέρει η κλήση σε απολογία οι οπαδοί του Τριφυλλιού στο β΄δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ φώναξαν αντεθνικό σύνθημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα