Η θεότρελη πάσα του Λιονέλ… Λέτο και ο «σοφτ» Πλεσί (vid)

Δείτε σε βίντο την απίστευτη πάσα που είχε βγάλει ο Σεμπάστιαν Λέτο όσο φορούσε τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αγώνα με τη Μπλάκμπερν. Αποδέκτης ο Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος επιχείρησε μία «ξεψυχισμένη» σέντρα.

Ο μάγος του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος τόσο πολύ έχει λείψει αγωνιστικά από την ομάδα, εξαιτίας του τραυματισμού του, είχε προλάβει να λάμψει (έστω και για λίγα παιχνίδια) στην Αγγλία.

Ο «Σέμπα» έχει χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα στους φίλους του Τριφυλλιού
με το πάθος, τον αέρα, τις εμπνεύσεις και τα γκολ του, όμως δύσκολα θα παραμείνει «πράσινος», αφού η διοίκηση φέρεται πως τον έχει βάλει στο ίδιο τσουβάλι με όλους τους ακριβοπληρωμένους παίκτες! Ίσως ήρθε ο καιρός για τον Λέτο να προσφέρει χαμόγελα και στους νοσταλγούς της μιζέριας, αφού είναι ο μόνος που έχει μείνει στον σύλλογο από τη μαγική διετία της υγείας. Όλοι οι υπόλοιποι πολεμήθηκαν και εν τέλει αποχώρησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (Σισέ, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Σιμάο, Κατσουράνης, Τζόρβας, Κλέιτον).

Εντοπίσαμε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο ο «τρελοαργεντινός» βγάζει μία πάσα που ούτε στο PRO ή στο FIFA δεν τη συναντάμε! Ντριπλάρει, πατάει την μπάλα με το αριστερό και τη δίνει συστημένη στον συμπαίκτη του με τακουνάκι με το δεξί.

Ποιος είναι ο συμπαίκτης του που δέχεται την πάσα; Ο Νταμιέν Πλεσί! Ο παίκτης που φόρτωσε στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο χρεοκοπούσε η ΠΑΕ, μαζί με άλλα ακριβά συμβόλαια (Βύντρα, Φερνάντες, Γκοβού, Γκαρσία, Μπουμσόνγκ). Θυμηθείτε εδώ ποιος ήταν ο Νταμιέν Πλεσί και πώς παρουσιάστηκε η μεταγραφή του από τον ελληνικό Τύπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα