Β. Κωνσταντίνου: «Να δώσουν τις μετοχές τους» (Β. όπως Βασίλης ή Βλάσης;)

Απανωτά φάουλ από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα που επιδίδεται σε τακτική τσουβαλιάσματος και δημιουργεί υποψίες για το ρόλο του...
Από τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με στόχο τη «σωτηρία» του Παναθηναϊκού, το greenzone είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και είχε γράψει πως η πιθανότητα να λειτουργήσουν ως νέοι Άραβες είναι ορατή.

Πλέον μπορούμε να λέμε με σιγουριά πως κάτι δεν πάει καλά με τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Ο Βασίλης
Κωνσταντίνου εξακολουθεί να λειτουργεί με τη γνωστή τακτική του τσουβαλιάσματος. Την τακτική, δηλαδή, που χρησιμοποιούν τα φίλα προσκείμενα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη μέσα ενημέρωση, και που συναντάμε συμπτωματικά και σε σχόλια στο internet (χρηστών με πολλαπλές ip).

«Ο Βαρδινογιάννης και ο Βγενόπουλος πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές τους στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, να κάνουν στην άκρη και να αφήσουν τους εγωϊσμούς που δεν οδηγούν πουθενά. Η μόνη λύση για τον Παναθηναϊκό είναι το νέο επιχειρηματικό αίμα με κοινωνικοποιημένη εταιρική βάση, η οποία θα έχει κυρίαρχο ρόλο στη διοίκηση της ομάδας».

Ο Βασίλης Κωνσνταντίνου που με προσοχή (έδειχνε πως) άκουγε τις θέσεις της Θύρας 13 στην πρόσφατη συγκέντρωση στον Τάφο του Ινδού πέφτει σε ολέθρια σφάλματα που μόνο καταστροφικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν. Αν και ο τερματοφύλακας σπάνια κάνει φάουλ στο ποδόσφαιρο, ο βετεράνος του Παναθηναϊκού κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Δηλώνει στους οπαδούς ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα του γηπεδικού με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με Βωβό, Μπόμπολα και Δήμο Αθηναίων, αλλά την επομένη λέει πως δεν ξέρει αν έχει δίκιο ο Βγενόπουλος ή ο Τζίγγερ.

Ακολούθως, εκδίδει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Βγενόπουλος λέει πως θα βάλει το ποσοστό του σε ΑΜΚ μόνο αν το βάλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Μπορεί να ανακάλεσε και να είπε πως λάθος κατάλαβε, όμως τη ζημιά την είχε κάνει. Και μάλιστα μεγάλη.

Πλέον, εδώ και μέρες καλεί και τους δύο να αποχωρήσουν. Και αυτόν που έχει παρκάρει τις μετοχές του, αλλά και αυτόν που είναι εδώ και παλεύει σχεδόν μόνος για τη σωτηρία της ΠΑΕ. Και αυτόν που δηλώνει πως τον ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας παρά μόνο να αποχωρήσει, αλλά και αυτόν που ο μόνος λόγος που παραμένει μέτοχος είναι για να βρει τρόπους για να επιβιώσει το τμήμα.

Αν θέλουμε να βρούμε απάντηση σε όλες αυτές τις κινήσεις τότε δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε στην επαγγελματική πορεία και εξέλιξη του Βασίλη Κωνσταντίνου από όταν άφησε το ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα