Οι διαχρονικές «γκέλες» του Καρούλια και τα... φαντάσματα

Ως παίχτης δεν ήταν και ο πιο σταθερός... Με την ιδιότητα του παλαιμάχου συνεχίζει τις γκέλες...

Ένα τραγικό λάθος του Νίκου Καρούλια, σαν σήμερα, στις 10 Απριλίου 1985, στοίχιζε στον Παναθηναϊκό την ελπίδα να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ. Ο ίδιος παίχτης παραλίγο να χαρακτηριστεί μοιραίος στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τότε που δύο προσωπικά του λάθη, μετέτρεψε σε ισάριθμα γκολ η Γκέτεμποργκ (δείτε εδώ το σχετικό θέμα). Σήμερα, 27 χρόνια
μετά, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής συνεχίζει τις γκέλες…

«Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες, οι σωτήρες; Τον βρίζανε επειδή δεν μπορούσε να γίνει λαμόγιο», είπε σε συνέντευξη – υπεράσπιση του Γιάννη Βαρδινογιάννη – που έδωσε στον σταθμό Sport Fm.

Αγνοεί ο Νίκος Καρούλιας πως ο Τζίγγερ δέχεται τις βολές του φίλαθλου κόσμου του Παναθηναϊκού, όχι επειδή δεν έγινε λαμόγιο αλλά για άλλους λόγους. Κανείς δεν ήθελε από τον μεγαλομέτοχο να γίνει λαμόγιο. Αυτό που απαιτούσε, όχι μόνο ο κόσμος, αλλά η ίδια η ιστορία του συλλόγου, ήταν να υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, τον ανελέητο πόλεμο που δεχόταν η ομάδα. Είναι αδιανόητο για μία προσωπικότητα με τόσο βαρύ επώνυμο όσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να παρακολουθεί τον σύλλογό του να βάλλεται επί σειρά ετών από ένα διεφθαρμένο σύστημα και να μην αντιδράει ούτε μία στιγμή.

«Αυτοί που έδιωξαν τον Τζίγκερ, πού είναι τώρα;», αναρωτιέται ο «γκελαδόρος» Νίκος Καρούλιας. Για να πεις, όμως, πως κάποιος εκδιώχθηκε, πρέπει πρώτα να έχει αποχωρήσει. Ο Τζίγγερ πότε αποχώρησε; Είναι κάτοχος του 54,7% των μετοχών του Παναθηναϊκού, δεν πληρώνει το ποσοστό του, βάζει τα μέλη του Δ.Σ. που πρόσκεινται σε αυτόν να παραιτηθούν, δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του, φέρνει ψεύτικους Άραβες και Τσάκες. Όλα αυτά δείχνουν πρόσωπο που σκοπεύει να αποχωρήσει;
«Αυτοί όλοι οι κύριοι που έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη, να έρθουν τώρα να σώσουν τον Π.Α.Ο.…», συνεχίζει ο Νίκος Καρούλιας. Ο σχολιαστής επί πολυμετοχικότητας στη ΝΕΤ, που δυσκολευόταν να εκφράσει μία σωστά διατυπωμένη πρόταση, και που κυρίως δυσκολευόταν να πει μία καλή κουβέντα για τον Παναθηναϊκό του Τεν Κάτε, βλέπει φαντάσματα. Το ίδιο ανύπαρκτα με το φάντασμα που είδε πριν από 27 ακριβώς χρόνια και τρομαγμένος χάρισε την μπάλα στον Λι της Λίβερπουλ για να γίνει το 3-0.
Keywords
Τυχαία Θέματα