Επίδειξη ανωτερότητας από τη Σετούμπαλ

Διευκολύνη τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της Σετούμπαλ που απορεί πως ένας τόσο ιστορικός σύλλογος έφτασε σε τέτοιο σημείο...
Ο Νέλσον Ολιβέιρα, πρόεδρος της Σετούμπαλ, τη στιγμή που θα μπορούσε να φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση Ζέκα, ακολουθεί την οδό της ηθικής και τονίζει πως θα διευκολύνει όσο μπορεί τους «πράσινους».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως στα τέλη της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένα μεγάλο ποστοστό των οφειλών
του σε λογαριασμό της Σετούμπαλ, το οποίο θα προέρχεται από τα τηλεοπτικά κέρδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην «Πράσινη»:

«Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε έξτρα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Απορώ, όμως, πως έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτή η μεγάλη ομάδα. Ελπίζω πως θα βρεθεί μια λύση που θα εξυπηρετεί τη Σετούμπαλ και τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και να βρούμε ένα τρόπο για να τακτοποιηθεί η οικονομική εκκρεμότητα. Ο Παναθηναϊκός είχε έναν οικονομικά ισχυρό πρόεδρο. Πως έφτασε σε αυτό το σημείο;
Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ένας ιστορικό σύλλογος. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Πήγαμε στη FIFA για να διασφαλίσουμε τα χρήματα μας. Τα πράγματα εδώ δεν διαφέρουν πολύ. Η κρίση χτύπησε την Ελλάδα, χτύπησε όμως και την Πορτογαλία. Αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε και εμείς».

Για την προσφυγή που έκανε η ομάδα του στη FIFA: «Δεν γινόταν αλλιώς. Στείλαμε ένα σωρό χαρτιά να μάθουμε γιατί δεν έχουν καταθέσει το ποσό. Δεν πήραμε καμία απάντηση. Ταξίδεψα στην Αθήνα, μήπως λύσουμε το θέμα, αλλά τίποτα. Μας ανησύχησε το γεγονός πως ο Ζέκα δεν υπέγραψε τον διακανονισμό που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός».

«Όπως πληροφορήθηκα, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένα ποσό στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εκείνος με τον οποίο επικοινωνώ στην Ελλάδα, μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και ότι σκοπεύει να τα καταθέσει στο λογαριασμό της Σετούμπαλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα