Το «τρίγωνο» Κέρκυρα - Ξάνθη - Μαλαισία

Η Πράσινη το 2008 μετά την ήττα του Τριφυλλιού στην ΞάνθηΔεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο για να ανακαλύψει κάποιος ότι η Κέρκυρα είναι μόλις n δεύτερη ομάδα της περιφέρειας που κερδίζει τον Ολυμπιακό σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος από την εποχή που στήθηκε το σύστημα της παράγκας (1996-97) μετά τη Λάρισα που το είχε καταφέρει επίσης τελευταίες αγωνιστικές, για να μπει
στα πλέι- οφ αντί του Αρη. Μάλιστα η Κέρκυρα είναι η μοναδική ομάδα που το καταφέρνει παλεύοντας για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τα υπόλοιπα «δωράκια» των ερυθρόλευκων που με τη (μη) απόδοσή τους αλλοιώνουν πρωταθλήματα - κατά το δοκούν φυσικά, ήταν πέρυσι στο Περιστέρι (ήττα 3-1 με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ατρόμητο) και το 2006 στη Λιβαδειά (3-2) στο περίφημο ματς όπου ο τότε προπονητής του ΟΣΦΠ Τροντ Σόλιντ δήλωσε ότι έγινε σοφότερος. Ισως για να αποφευχθεί αντίστοιχο ρεζιλίκι να απαγορεύτηκαν και οι δηλώσεις για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά μετά την... αντρίκεια ήττα από την Κέρκυρα. Αλλωστε οι «πρωταθλητές» μιλάνε στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου Ακης Μάντζιος πάντως, έδωσε τη δική του εξήγηση, η οποία πέρασε από τα μικρόφωνα του συνδρομητικού δικτύου και σας την παρουσίασε αποκλειστικά το GreenZone.gr !

Η εφημερίδα Πράσινη, από την πλευρά της, στο σημερινό (Τρίτη, 10/4) οπισθόφυλλό της έδωσε μια ξεχωριστή διάσταση στο θέμα, θυμίζοντας παράλληλα μια «πονεμένη» ιστορία του 2008, όταν ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη με προπονητή τον περίφημο Ζοζέ Πεσέιρο «χάριζε» ακόμη ένα πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ.

Στη φόρα
850 χήνες έβγαλε κάποιος που «είδε» το διπλό του γαύρου με την Κέρκυρα, ποντάροντας το σημείο στη Μαλαισία. Και απορώ, εισαγγελέας υπάρχει για να ψάξει τα πώς και τα γιατί; Μια και το 'φερε η κουβέντα, θα βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το όνομα του προδότη που έβγαλε λεφτά, επίσης στη Μαλαισία, στην πλάτη του Παναθηναϊκού;

Τι νομίζετε, ρε παλικάρια, ότι επειδή κάποιοι σταμάτησαν να το κάνουν σημαία το θέμα, γιατί δεν τους συνέφερε πλέον, η «Π» θα το ξεχάσει; Στην κρεμάλα το θέλουμε το λαμόγιο και θα τον κυνηγάμε μέχρι να παγώσει η κόλαση!
Keywords
Τυχαία Θέματα