Τέλος εποχής και για Σιμάο

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκο προανήγγειλε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ...
Ένας ένας οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πηδούν από το καράβι. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης με την απαθή στάση του οδηγεί τον Σύλλογο προς τη διάλυση και οι παίχτες αποχωρούν, βλέποντας πως δεν υπάρχει ίχνος ελπίδας για καλύτερο μέλλον.

Ο Σωτήρης Νίνης έχει συμφωνήσει με την Πάρμα, η αποχώρηση του Λέτο είναι δεδομένη και στη λίστα, πλέον προστίθεται και ο Σιμάο
Μάτε Τζούνιορ που αποκαλύπτει πως έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ο μέσος άσος του Παναθηναϊκού, που φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη -με διαφορά- σεζόν του με το Τριφύλλι στο στήθος, ξεκαθάρισε πως τα τελευταία του ματς με τους «πράσινους» θα είναι τα playoff. Δεν έχει υπογράψει ακόμα, έχει συμφωνήσει όμως με ομάδα, το όνομα της οποίας δεν θέλησε να αποκαλύψει.

Αναλυτικά:

Υπάρχουν φήμες ότι βρίσκεσαι σε συζητήσεις με άλλες ομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Ναι, είναι αλήθεια. Είναι το λογικό. Όλοι μας ξέρουμε τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος θα υπέγραφε σε μία ομάδα με αβέβαιο μέλλον. Δεν υπάρχει κανένας στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει μαζί μου για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, οπότε πως να πω εγώ σε σας, στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου, ότι θέλω να παραμείνω, να φύγω ή οτιδήποτε άλλο; Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να μείνω. Χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις για να μείνω και δεν υπάρχουν. Σε ότι με αφορά, ας πούμε ότι σχεδόν έχω φύγει. Δεν μπορώ όμως να σας πω ότι υπέγραψα ή θα υπογράψω. Περιμένω το τέλος της σεζόν και μετά θα φύγω».

Έχεις συμφωνήσει με άλλη ομάδα;

«Ναι, έχω συμφωνήσει. Αλλά δεν θα σας πω την ομάδα».

Υπόγραψες;

«Συμφώνησα, δεν έχω υπογράψει. Απλά περιμένω το τέλος της σεζόν για να δω τι θα γίνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα