Alafouzos Konstantinou



Το πάντα έγκυρο όσον αφορά στα θέματα Παναθηναϊκού Goal, ιδιοκτησίας Μπόμπολα του συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο MEGA channel και μεγαλοκατασκευαστή που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, «σπρώχνει» με χαρακτηριστική επιμονή το ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα εμπλέκει και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, με τους εκπρόσωπους των οποίων φέρεται να είχε συνάντηση ο μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού δικτύου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή». Ο Αλαφούζος φέρεται να έχει αποκαλύψει στον Βασίλη Κωνσταντίνου το ενδιαφέρον του να κινηθεί με ένα γκρουπ επιχειρηματιών μετά τη γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου και να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη προκειμένου να μην οδηγηθεί η ΠΑΕ σε διοίκηση πρωτοδικείου.

Το θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με τα σχέδια του Αλαφούζου, καθώς την εποχή της κρίσης επιμένει σε εταιρεία λαϊκής βάσης. Παράλληλα δεν έχει πάρει καμία θέση στο θέμα του γηπέδου και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων...
Keywords
Τυχαία Θέματα