Το παράλληλο σύμπαν του Κώστα Γκόντζου

Πλέον είναι ξεκάθαρο. Ο Κώστας Γκόντζος ζει σε παράλληλο σύμπαν. Εκεί που οι κακοί μέτοχοι σαμποτάρουν τους καλούς πρίγκιπες...

Στο παράλληλο σύμπαν που ζει ο Κώστας Γκόντζος, οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού βάζουν εμπόδια στον Σαουδάραβα κροίσο και δεν του επιτρέπουν να σπρώξει 170 εκατομμύρια ευρώ και να εκτοξεύσει την ομάδα, αφήνοντας άφωνους τους οπαδούς του Τριφύλλιου.

Ας αφήσουμε στην άκρη το κακόγουστο πρωτοσέλιδο της Derby News
με τα άσπρα γράμματα να εξαφανίζονται πάνω στα άσπρα σύννεφα.

Η δήθεν «πράσινη» εφημερίδα που μοναδικός σκοπός της έκδοσής της είναι να εκφράζει τη γραμμή του περιβάλλοντος Βαρδινογιάννη και να τη μεταβιβάζει στους (δήθεν) αντικειμενικούς, ανακάλυψε σαμποτάζ των μετόχων του Παναθηναϊκού στον Σαουδάραβα μεγιστάνα που θέλει να επενδύσει στο Τριφύλλι.

Άφωνος, λέει το Derby, πως είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, επειδή οι μέτοχοι της ΠΑΕ αποφάσισαν να ανοίξουν την ΑΜΚ στα 7 εκατ. ευρώ.

Τι κι αν στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αποφάσισαν άνοιγμα κανονικά στα 28 εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα που εδώ και πάνω από ένα χρόνο ανακαλύπτει πριγκιπικές εκτοξεύσεις και πιστεύει όλα τα παραμύθια του (κατά δική του ομολογία) ψεύτη Βλάση Τσάκα, αποφάσισε να δημοσιεύσει άλλη μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Η πρώτη φορά ήταν άλλωστε;
Keywords
Τυχαία Θέματα