Μείον δύο από του χρόνου για ΟΣΦΠ! (Το άλλο με τον Τοτό...)

Η ώρα να ξεγυμνωθεί η αθλητική δικαιοσύνη (για άλλη μία φορά) έφτασε. Όργια από Δημητρόπουλο και οπαδούς του ΟΣΦΠ στο ματς με την Παναχαϊκή!
Είχε κρύο και κουκουλώθηκαν για τα καλά...Σας το είχαμε γράψει εδώ και μήνες πως θα ερχόταν η ώρα που η αθλητική δικαιοσύνη θα ξεβρακωνόταν μπροστά στο αηδιασμένο φίλαθλο κοινό.

Η δικαιοσύνη που έχει αδρανήσει προκλητικά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή στους στημένους αγώνες και τις κασέτες της ΕΥΠ,
καλείται να τιμωρήσει με εξαιρετικά βαριά καμπάνα τον Ολυμπιακό.

Η αθλητική δικαιοσύνη καλείται να αφαιρέσει βαθμούς από το φετινό και από το επόμενο πρωτάθλημα από την πειραϊκή ομάδα και να την τιμωρήσει με τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο. Αλλιώς όλοι όσοι ισχυρίζονται πως τα περυσινά στημένα επεισόδια στο ΟΑΚΑ ήταν απλώς η αφορμή για να χτυπηθεί ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθούν περίτρανα.

Στην Πάτρα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μαχαιρώθηκε αστυνομικός, έπειτα από σύγκρουση των αστυνομικών δυνάμεων με οπαδούς του ΟΣΦΠ. Το παιχνίδι διακόπηκε αρκετές φορές για να λήξει οριστικά στο 88΄. Ακόμα, σε μία από τις διακοπές, οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πλακώθηκαν με φιλάθλους της Παναχαϊκής.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου «Achaia news»:

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα έξω από την θύρα που βρίσκονται οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού. Ενας από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, σε αστυνομικό και τον χτύπησε στην πλάτη.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον αιμόφυρτο αστυνομικό, ενώ έχει τραυματιστεί ένας ακόμη άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., στο μάτι, ευτυχώς πιο ελαφρά.

Στο μεταξύ οπαδός της Παναχαϊκής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όταν στην προσπάθειά του να ξεφύγει από οπαδούς του Ολυμπιακού προτίμησε να πηδήσει έξω απ' το γήπεδο και να βρεθεί στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια.
Αυτά για τα εξωγηπεδικά. Μέσα στο χορτάρι έγιναν άλλα όργια που θα δούμε και σε σχετικό βίντεο σύντομα.

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος (ο ίδιος ρέφερι που ανάγκασε τον προπονητή του… Λεβαδειακού Γιώργο Παράσχο να μιλήσει για μαζοχισμό όσων ακόμα ασχολούνται με την μπάλα) έκανε τα δικά του «όργια».

Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και του χάρισε με το ζόρι την πρόκριση. Όπως έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σα να μην τους ενδιέφερε καν η πρόκριση, όμως ο Δημητρόπουλος τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Μία «μαϊμού» αποβολή (δεν υπήρξε καν φάουλ!), δύο πέναλτι που στέρησε στην Παναχαϊκή, ένα λάθος κομμένο ως οφσάιντ τετ α τετ και... κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 87΄ έκανε το μεγάλο θαύμα του ο Δημητρόπουλος και έληξε τον αγώνα, ενώ όφειλε να τον διακόψει. Μόνο στην Ελλάδα λήγουν τρία λεπτά πριν την κανονική διάρκεια τα ματς, μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθεί το αγαπημένο παιδί του συστήματος, η ομάδα του Πειραιά.

Τώρα, το αν το γεγονός πως το όνομα του συγκεκριμένου διαιτητή ακούγεται και στις κασέτες της ΕΥΠ για τα στημένα είναι τυχαίο… δεν το γνωρίζουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα