Τα ατού του Παναθηναϊκού για τον Βιάνα

Στο τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν και στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον Ούγκο Βαρέλα, ποντάρουν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ούγκο Βιάνα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα.

To εκπεφρασμένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ούγκο Βιάνα έχει μετουσιωθεί σε πρόταση για τον παίχτη, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του στον πορτογαλικό
Τύπο.

Το συμβόλαιο του πορτογάλου μεσοεπιθετικού με την Μπράγκα λήγει σε μερικούς μήνες και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού. Στα δυνατά χαρτιά που έχει ο Παναθηναϊκός για να εντάξει τον παίχτη στις τάξεις του είναι το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει, η φανέλα βασικού που αναμένεται να έχει ο Πορτογάλος, αλλά και ο Ούγκο Βαρέλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal".

O επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Τριφυλλιού είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του Βιάνα το 2005 από τη Νιούκαστλ στη Βαλένθια, όπως επίσης και τέσσερα χρόνια αργότερα, για να μετακομίσει από τις «νυχτερίδες» στην Μπράγκα. Η εξαιρετική σχέση μεταξύ των δύο ανδρών και η άριστη συνεργασία τους είναι στα συν για να έρθει ο παίχτης στο Τριφύλλι.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να λάβει βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά στον επόμενο προορισμό του, αφού θα εξετάσει μέχρι τέλος Απριλίου-αρχές Μαΐου τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του για να πάρει την ορθότερη απόφαση για την καριέρα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα