Ένα βήμα πριν τον τίτλο οι κορασίδες του μπάσκετ!

Τεράστια νίκη των Κορασίδων του Παναθηναϊκού στην παράταση, 55-54 το Γαλάτσι και μένει μία νίκη για κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ...
Φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε με καλάθι της Ιωάννας Παπαγεωργοπούλου στην εκπνοή, ο Παναθηναϊκός
κατάφερε να κερδίσει την πανίσχυρη ομάδα του Γαλατσίου με 55-54, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον «πήρε κεφάλι» στις νίκες με 2-1 και θέλει μία ακόμα στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20:00 στον «Τάφο του Ινδού» για να στεφθεί πρωταθλητής Αθήνας για πρώτη φορά στην ιστορία του, κερδίζοντας παράλληλα και την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του Τριφυλλιού, τα οποία στο τέλος έγιναν ένα κουβάρι φωνάζοντας «Παναθηναϊκός» έχουν ήδη πετύχει 21 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα τους και ευελπιστούν να τις κάνουν 22, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποδεδειγμένα στηρίζουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ποτέ άλλοτε ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει τίτλο σε επίπεδο ακαδημιών σε ό,τι αφορά το γυναικείο μπάσκετ, ενώ φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε τελικό, και οι κορασίδες αλλά και οι νεάνιδες του (οι οποίες πήραν τελικά τη δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό από το Γαλάτσι), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η ομάδα παγκορασίδων πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής στο δικό της πρωτάθλημα, έχοντας αρκετές βλέψεις για παρόμοια διάκριση.
Keywords
Τυχαία Θέματα