Στόχος του Παναθηναϊκού ΠΑΝΤΑ (θα έπρεπε να) είναι να πρωταγωνιστεί

Οι δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου επιβεβαιώνουν όσους ισχυρίζονται πως στην ΠΑΕ βρίσκονται άτομα που ούτε συναίσθηση του τι θα πει «Παναθηναϊκός» έχουν, ούτε την πραγματική διάθεση να λύσουν τα προβλήματα της ομάδας...
Το εύκολο είναι να βγει κάποιος, να πει με σκληρές λέξεις την ωμή πραγματικότητα και να πάρει τα εύσημα στο τέλος επειδή είναι ειλικρινής. Το δύσκολο είναι να βρει λύσεις για να διορθώσει αυτή την πραγματικότητα.

Ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν έχει κανένα όραμα για ένα μέλλον
αντάξιο της ιστορίας και του ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ του, αλλά δυστυχώς διοικείται και από άτομα που, όπως φαίνεται, ούτε γνωρίζουν ούτε επιθυμούν να μάθουν ποια είναι η ιστορία και ο προορισμός του.

Λογικό θα πει κανείς να μην γνωρίζει ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφού ποτέ κανείς πριν το 2012 δεν τον είχε δει σε αγώνα του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως… Τέλος πάντων, πάλι καλά που πρόσφατα προέβη σε διάψευση δηλώσεών του ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ξαναγράφουμε τις δηλώσεις του Παναγόπουλου στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για να μελετήσουμε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ αντίφαση, που πραγματικά αν είναι αθώα απορούμε για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι διοικούντες του Τριφυλλιού:

«Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα με το οικονομικό της ΠΑΕ. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη μέσω της παρουσίας της στα πλέι οφ κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας γιατί χάνουμε πολλά και σημαντικά έσοδα.

Θα αναγκαστούμε να πάμε με αρκετά χαμηλό μπάτζετ την επόμενη σεζόν και θα ρίξουμε το βάρος στους Έλληνες παίκτες και στα νεαρά παιδιά. Πρώτος στόχος μας είναι η επιβίωση του Παναθηναϊκού».

Δηλαδή τι μας λέει ο κύριος Παναγόπουλος; Πως επειδή δεν βγήκαμε στην Ευρώπη (το είχε προβλέψει και αυτό σε Δ.Σ. της ΠΑΕ…) γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η διόρθωση των οικονομικών «αγκαθιών». Και αντί να συνεχίσει λέγοντας το λογικό, δηλαδή πως από του χρόνου θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ για να βγούμε στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για να λυθούν τα οικονομικά μας προβλήματα, λέει εμμέσως ακριβώς το αντίθετο!

Πως στην ουσία ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ θα βγει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, άρα ούτε του χρόνου θα λυθεί το οικονομικό ζήτημα, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ, όσο βιαίως οι διοικούντες παριστάνουν την Τρόικα του Παναθηναϊκού.

Ξεχνάει να πει πως αν ο στόχος του Τριφυλλιού είναι εξαρχής η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η έξοδος στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, μονομιάς εξαφανίζονται όλα τα χρέη της ΠΑΕ.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία απέτυχε παταγωδώς για έναν απλό λόγο. Δεν έδωσε όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ακόμα και έτσι, όμως, τα μέλη που γράφτηκαν στο Σωματείο έδωσαν το μήνυμά τους για τον Χρήστο Παναγόπουλο, «χαρίζοντάς» του ελάχιστες ψήφους. «Μαυρίζοντάς» τον. Κι όμως ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως είναι ο ιδανικός αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αψηφώντας την κρίση των μελών της Συμμαχίας.

Για τον Παναγόπουλο έχουμε να προσθέσουμε πως ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ την πενταετία 2004-2009, τη «χρυσή» δηλαδή οικονομικά περίοδο Κόκκαλη με προσοδοφόρες συμφωνίες του ΟΣΦΠ με την κρατική τηλεόραση, αλλά και την περίοδο που η ΕΡΤ εξαφάνισε με μαγικό τρόπο την πορεία αγανακτισμένων οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη το 2008.
Keywords
Τυχαία Θέματα