Στην Ευρώπη, οι πρωταγωνιστές… αλλάζουν! Ποιον κοροϊδεύουν;

Η υποκρισία στο μεγαλείο της! Στην Ελλάδα πρωταγωνιστές είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές για τη NOVA. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες... πρωταγωνιστικό ρόλο αποκτούν και οι διαιτητές!

H NOVA ως γνωστόν δε σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Επίσης, είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η ομάδα που έχει «σκανδαλωδώς» ευνοηθεί φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα από διαιτητικές
αποφάσεις είναι ο Ολυμπιακός, ενώ αυτή που έχει αδικηθεί σε «εγκληματικό» βαθμό είναι ο Παναθηναϊκός.

Συνεπώς, το ποιον… βολεύει η πολιτική της NOVA μπορεί εύκολα να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε.

Πάμε παρακάτω…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος έχει στηλιτεύσει δημόσια αρκετές φορές τον τρόπο λειτουργίας του συνδρομητικού καναλιού και τον μη σχολιασμό των αποφάσεων των διαιτητών. Είχε μάλιστα χαρακτηρίσει «φιλο-ολυμπιακή» τη ΝOVA σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Πώς αντέδρασε η NOVA; Με την παρακάτω δικαιολογία (14/12 2012):

«(...) η συνδρομητική μας πλατφόρμα παγίως, τόσο εκ πεποιθήσεως όσο και βάσει σχετικής πρόβλεψης της ΣΚΔ [άρθρο VIII παρ. 1(θ)], τηρεί αμερόληπτη και ισότιμη στάση απέναντι σε όλες τις ΠΑΕ, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ, ταυτόχρονα, οι δημοσιογράφοι μας εστιάζουν πάντοτε στους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος και δεν σχολιάζουν αποφάσεις και δρώμενα, που δεν άπτονται της δημοσιογραφικής κάλυψης αγώνων».

Λίγους εβδομάδες νωρίτερα, με αφορμή την μη κάλυψη του χαστουκιού οπαδού του ΟΦΗ στον Χάρη Μαυρία, είχαν δικαιολογηθεί με παρόμοιο τρόπο:

«Η ζωντανή κάλυψη των αγώνων επικεντρώνεται στην αγωνιστική δράση καθώς στόχος μας είναι η ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές».

Πρωταγωνιστές, λοιπόν, για τη NOVA στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνο.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα… Στην Ευρώπη οι πρωταγωνιστές αλλάζουν;

Γιατί όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στη NOVA θα έχει ακούσει πολλάκις τους σπίκερ να λένε ατάκες του τύπου «εδώ έκανε λάθος ο διαιτητής», «έχω την εντύπωση πως...», «αρκετά αυστηρή η απόφαση του διαιτητή», «είναι ξεκάθαρα πέναλτι», «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την παράβαση», «τάκλιν που σηκώνει κάρτα», κλπ.

Άρα μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει…

Όπως είχε εύστοχα πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού: «Μας βολεύει πάρα πολύ αυτό μου φαίνεται. Βολεύει πάρα πολύ έναν οργανισμό να μην γίνεται λόγος για τις αδικίες εις βάρος όλων των άλλων».
Keywords
Τυχαία Θέματα