Σήμερα το 2ο χειρουργείο του Λέτο

Ο Λέτο θα μπει σήμερα (26/7) για δεύτερη φορά στο χειρουργείο για να υποβληθεί στην εμφύτευση των χονδροκυττάρων.

Σήμερα Πέμπτη (26/7) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του Σεμπαστιάν Λέτο. Η εμφύτευση των χονδροκυττάρων θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια, από τον καθηγητή κ. Μαρκάτσι.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού είχε υποβληθεί σε μια πρώτη χειρουργική επέμβαση στις 21 Ιουνίου και στην ανακοίνωση που
είχε εκδώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει για το ενδεχόμενο δεύτερου χειρουργείου, το οποίο τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Μαζί με τον Μαρκάτσι, θα βρίσκεται και ο γιατρός των «πράσινων» Παναγιώτης Κουλουμέντας.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού θα έχει επαφές με τον Λέτο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το γόνατό του, αλλά και να τον αφήσουν να επιλέξει εκείνος το πώς θα χειριστεί το τόσο λεπτό αυτό ζήτημα.

Ευχής έργον είναι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να ξεκινήσει η αποθεραπεία του αργεντινού άσσου το συντομότερο, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι του και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, έστω και μετά από επτά-οκτώ μήνες, καθώς κανείς δε θέλει να πιέσει καταστάσεις μετά από την ταλαιπωρία που υπέστη ο Λέτο από τον προηγούμενο Γενάρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα