Σεβαστής: Άργησε να επανορθώσει η Παπαχρήστου

08:42 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πολύ "βαριά" χαρακτήρισε ο Βασίλης Σεβαστής την ποινή αποκλεισμού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που επιβλήθηκε στην Βούλα Παπαχρήστου με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ να υποστηρίζει πως αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν είχε επανορθώσει νωρίτερα ενδεχομένως να είχε κλείσει το θέμα.

Ο Σεβαστής αφού αποκάλυψε πως ο ίδιος παρενέβη και ζήτησε μέσω του ομοσπονδιακού προπονητή να υπάρξει άμεση επανόρθωση στην συνέχεια τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: "Αν είχε επανορθώσει πιο νωρίς και πιο ρητά, όπως έκανε νωρίς το απόγευμα, ενδεχομένως να είχε κλείσει το θέμα. Δεν το έκανε• έγιναν στην αρχή κάποιες δηλώσεις που πυροδότησαν περισσότερες παρεμβάσεις. Έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη και πιο κάθετη από τη αρχή".
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ εξήγησε ότι το θέμα ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο για κανονικούς αγώνες, όμως στους Ολυμπιακούς βασικό σύμβολο είναι οι 5 κύκλοι, δηλαδή οι πέντε ήπειροι, και τα διαφορετικά χρώματα δηλαδή οι διαφορετικές φυλές.
"Αν δεν είχε ληφθεί η απόφαση, υπήρχε κίνδυνος η αποστολή να γίνει υποκείμενο αποδοκιμασιών" σημείωσε.
Όπως ανέφερε, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι θεματοφύλακας των Ολυμπιακών ιδεωδών και ο αθλητισμός αγκαλιάζει όλα τα χρώματα, όλες τις φυλές και όλους τους ανθρώπους.
"Δεν υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω συνέχιση του θέματος, πρέπει να κλείσει εδώ" κατέληξε ο κ. Σεβαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα