Τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη σε Νεάνιδες και οπαδούς

Τα συγχαρητήριά του έστειλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στις Νεάνιδες του βόλλεϋ για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος…
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Δ.Σ. Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στις νεάνιδες του βόλλεϋ και το προπονητικό τιμ, καθώς και στους φίλους του Τριφυλλιού για τη δυναμική
παρουσία τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ των Νεανίδων για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πετοσφαίρισης.

Η επιτυχία αυτή δικαιώνει την επιμονή μας στο πρόγραμμα ανάπτυξης των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Α.Ο με στόχο την επαναφορά στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού. Ας είναι αυτή η διάκριση η αρχή για τη νέα γενιά Πρωταθλητριών του Συλλόγου μας στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στους φίλους του Παναθηναϊκού Α.Ο από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο για τη δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

Τέλος, συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την Ένωση Σωματείων Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δήμο Άργους-Μυκηνών αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Άργους».
Keywords
Τυχαία Θέματα