Ποιος κρύβεται πίσω από τον Τσάκα;

Οι μεγάλες απαντήσεις ίσως κρύβονται στο πότε εμφανίστηκε στον μικρόκοσμο του Παναθηναϊκού ο Βλάσης Τσάκας...
Γράφει ο Green-finger

Αντιλαμβάνομαι πλήρως τους λόγους που ένα μεγάλο ποσοστό των φίλων του Παναθηναϊκού θεωρεί ΠΙΘΑΝΗ την έλευση του πρίγκιπα Φαϊσάλ.

Πρώτον στη πλειοψηφία
τους οι φίλαθλοι δεν ασχολούνται νυχθημερόν με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά τώρα που τα προσωπικά προβλήματα είναι σε πρώτο πλάνο.

Δεύτερον ο κόσμος είναι λογικό να ελπίζει σ’ ένα θαύμα, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Και τρίτον τους φαίνεται αφύσικο, ένας Σαουδάραβας να δίνει συνεντεύξεις Τύπου και να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, έτσι για να κάνει… πλάκα στους Παναθηναϊκούς.

Αυτή πραγματικά είναι η αγνή πλευρά ενός οπαδού και γι’ αυτό δεν κακίζω κανέναν που ελπίζει ότι στις 4 Ιανουαρίου, θα μπουν τα 28 εκατ. ευρώ και θ’ απογειωθεί ο Παναθηναϊκός.

Εάν μάλιστα δεν ήταν στη μέση ο Βλάσης Τσάκας, θεωρώ ότι οι… πιστοί του πρίγκιπα θα άγγιζαν ποσοστά Σαντάμ Χουσεΐν. Άνω του… 90%!

Αυτή την στιγμή ο κόσμος είναι διχασμένος. Οι μισοί θεωρούν ότι είναι μια ακόμη φούσκα και οι άλλοι μισοί ελπίζουν…

Το παράδοξο είναι ότι σήμερα όσοι ασκούν κριτική σε όσους ξεμπροστιάζουν το παραμύθι Τσάκα, ήταν πολέμιοι της μοναδικής ρεαλιστικής και βιώσιμης λύσης που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο τραπέζι.
Ωστόσο, όσοι κινούνται και έχουν συνεχή πληροφόρηση για τον Παναθηναϊκό είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για μια ακόμη μπαρούφα!

Τα πώς και τα γιατί τα έχουμε εξηγήσει: Ο πρίγκιπας λειτουργεί σαν να μην είναι… πρίγκιπας. Έχει συνεργάτη έναν πλήρως αναξιόπιστο τύπο και δεν αντιδράει όταν του πετούν γιαούρτια στις συνεντεύξεις Τύπου, όταν τον καλούν οι δημοσιογράφοι ν’ αποδείξει ότι είναι πλούσιος και κυρίως όταν βγαίνει ένας εφοπλιστής και ιθύνων νους της ομάδας που… ενδιαφέρεται ν’ αποκτήσει και του λέει φόρα παρτίδα ότι έχει πλαστά τραπεζικά έγγραφα!

Επίσης και οι πέτρες γνωρίζουν ότι αυτή την εποχή κανείς δεν επενδύει στην Ελλάδα και πόσο μάλιστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είναι σαν να πετάει τα λεφτά από το παράθυρο.

Τέλος αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, ο πρίγκιπας που (θεωρητικά) ρέουν τα πετροδολάρια από τα μπατζάκια του, να ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για να μην βάλει τα λεφτά.

Το πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία δεν είναι τι κάνει ο Τσάκας και ο Φεϊσάλ. Αυτό κατ’ εμέ δεν έχει καμία σημασία και κανένα ενδιαφέρον, αφού οι συγκεκριμένοι είναι μέρος ενός παιχνιδιού αποσυντονισμού του Παναθηναϊκού, το οποίο άρχισε από πέρσι.

Αυτό θα πρέπει να μάθει ο κόσμος και αυτό οφείλει να κάνει η διοίκηση Αλαφούζου.

Διότι μέχρι σήμερα αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Τσάκας λειτουργούσε και δρούσε επί έναν σχεδόν χρόνο υπό την ανοχή της διοίκησης Γόντικα και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του πρώην μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη, υπογράφοντας MOU και κάνοντας συμφωνίες.

Επίσης αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι συνεργάτες του Τζίγγερ ήταν ο σταθερός αγωγός πληροφοριών, επί μήνες, δίνοντας παρατάσεις, επιβεβαιώνοντας τραπεζικά έγγραφα και δίνοντας πληροφορίες για την υπόσταση του Αλ Σαούντ, την εμφάνιση της Νούρα και την παρουσία του Φεϊσάλ.

Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε τα βαθύτερα αίτια αυτής της στάσης!
Τότε θα λυθεί όλο το μυστήριο μονομιάς…

ΥΓ. Είναι πραγματικά αστείο κάποιος να κριτικάρει ή να μέμφεται όσους αναζητούν την αλήθεια στην υπόθεση Φεϊσάλ, με τη δήθεν δικαιολογία ότι είναι η μοναδική λύση για τον Παναθηναϊκό…

Δηλαδή εάν μια ιστορία είναι παραμύθι, θα πρέπει όλα τα ΜΜΕ να την αβαντάρουν –όπως συνέβη πέρσι με τον Αλ Σαούντ- με τραγικές συνέπειες για την ομάδα;

Το παράδοξο είναι ότι σήμερα όσοι ασκούν κριτική σε όσους ξεμπροστιάζουν το παραμύθι Τσάκα, ήταν πολέμιοι της μοναδικής ρεαλιστικής και βιώσιμης λύσης που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο τραπέζι.

Της πρότασης Βγενόπουλου για εισροή 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, εάν ο Τζίγγερ έκανε το αυτονόητο. Αναλάμβανε τη ΓΗΠΕΛ και όσα έκανε τραγικά λάθη έκανε στο γηπεδικό…

Όμως τότε δεν ήταν προτεραιότητα του συστήματος που κατατρώει τις σάρκες του Παναθηναϊκού η… μοναδική λύση, αλλά το πώς θα κάνουμε τον κόσμο να την ξεχάσει!!!

Και τότε περιέργως εμφανίστηκε ο… Τσάκας!
Keywords
Τυχαία Θέματα