Τώρα ξεκινά η Ευρωλίγκα

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Τζέιμς Γκιστ, αλλά και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη θα παραταχθεί σήμερα ο Παναθηναϊκός εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας για την πρώτη αγωνιστική του top-16 και με τους οπαδούς του στο πλευρό του θέλει να ξεκινήσει δυναμικά στο δρόμο του για την πρόκριση...

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 22:00 (ΝΕΤ) τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την πρώτη αγωνιστική του top-16 της Ευρωλίγκας
και με τη βοήθεια του κόσμου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Tώρα, ουσιαστικά, ξεκινά η Ευρωλίγκα και το Τριφύλλι επιθυμεί να φανεί στο ύψος των περιστάσεων, ενσωματώνοντας και τα νέα αποκτήματά του στο παιχνίδι του και στις απαιτήσεις του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ετοιμοπόλεμος, αφού ξεπέρασε το τράβηγμα στους προσαγωγούς που είχε υποστεί στον ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του ΚΑΟΔ, ενώ στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης. Ο έλληνας σέντερ φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του την ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης, ιατρικά είναι έτοιμος, αλλά δεν είναι βέβαιο το εάν και κατά πόσον θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωλίγκας, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της, με τον Χουάν Πλάθα να έχει χτίσει ένα ισχυρό σύνολο με πρωταγωνιστές τους αδελφούς Λαβρίνοβιτς, τους Λιθουανούς Καουκένας, Γιανκούνας και Γιαφτόκας, αλλά και τους Αμερικανούς Λαφαγιέτ, Νταρντέν και Τζάαμπερ.

Στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει βάθος στην άμυνα και να βοηθήσει σημαντικά κάτω από τα καλάθια.
Keywords
Τυχαία Θέματα