Ποιοι και γιατί δεν άκουσαν τα τύμπανα του πολέμου!

Ενώ υπήρξε -σύμφωνα με πληροφορίες- ενημέρωση εντός της ΠΑΕ για τους κινδύνους που έκρυβε η χρησιμοποίηση του Λουκά Βύντρα, ο Φάμπρι τον ξεκίνησε κανονικά...Ποια εικόνα είναι χειρότερη από ένα ΟΑΚΑ μισοάδειο; Οι ελάχιστοι φίλαθλοι να τρώγονται μεταξύ τους, με τις μεγαλύτερες ευθύνες να βαραίνουν τη διοίκηση...Τη στιγμή που ο πρωτοπόρος και αήττητος ΟΣΦΠ απολαμβάνει τα χάδια του υποτακτικού προς αυτόν Τύπου, μολονότι αλλάζει προπονητή στα μέσα της περιόδου, ο Παναθηναϊκός
έχει διασπαστεί σε κομμάτια με «αστείες» αφορμές, όπως ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν από μερικούς μήνες, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης και τώρα κινδυνεύει να διαλυθεί από έναν και μόνο ποδοσφαιριστή. Τον Λουκά Βύντρα!

Στο ματς με τον Πανθρακικό ο κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ δεν παρακολουθούσε το ματς, αλλά τον 32χρονο αμυντικό! Μερίδα οπαδών τον αποδοκίμαζε και άλλοι τον χειροκροτούσαν. Το θέμα βέβαια, είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας Φάμπρι Γκονθάλεθ φέρεται πως ήταν μια χαρά ενήμερος για τα φιτίλια που θα άναβε η χρησιμοποίηση του Βύντρα τη δεδομένη εποχή.

Δεδομένο Νο1. Ο Λουκάς Βύντρα είναι στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στη φερόμενη ως «μαύρη λίστα».

Δεδομένο Νο2. Υπάρχει μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων που δεν θέλει να τον βλέπει και αυτό δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Εχει συμβεί κατά καιρούς και σε άλλους συλλόγους. Γιατί δεν θέλει ο κόσμος τον Βύντρα; Άλλοι για τις γκέλες του και την κάκιστη φετινή του απόδοση. Άλλοι γιατί κοστίζει δυσανάλογα με τις υπηρεσίες του, όταν για λιγότερα χρήματα έφυγαν ο Νίνης και ο Σιμάο. Γιατί, ενώ όταν αποχωρούν όλοι οι ποιοτικοί παίκτες ή ψαλιδίζουν τα συμβόλαιά τους, αυτός παραμένει «ακατέβατος». Γιατί η ίδια η διοίκηση άφησε σοβαρότατες αιχμές εναντίον του και συγκεκριμένα για την μειωμένη απόδοσή του στο ματς στη Βέροια (άσχετα αν στην πορεία τις «συμμάζεψε»).

Το παράδοξο λοιπόν είναι, ότι ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- υπήρξε ενημέρωση για τους κινδύνους που κρύβει η ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Βύντρα τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα πάντα μυρίζουν μπαρούτι, ο Φάμπρι επέλεξε στη βασική 11άδα τον 32χρονο αμυντικό με αποτέλεσμα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα