Υγιεινός περίπατος

Eύκολο απόγευμα είχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στα Άνω Λιόσια, όπου επιβλήθηκε επί του Εύνικου με 45-62. Κορυφαία η αρχηγός, Τούλα Καλέντζου που έκανε εκπληκτικό ματς σε άμυνα και επίθεση, τελειώνονας το παιχνίδι με 17 πόντους...

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον ουραγό Εύνικο (ΔΑΣΑΛ) σε μία αναμέτρηση που δεν αντέχει κριτικής, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Το Τριφύλλι
επιβλήθηκε άνετα με 45-62 και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Εξαρχείων.

Oι «πράσινες» συνάντησαν αντίσταση μόνο στο α΄δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια βελτιώνοντας αισθητά την άμυνά τους και πατώντας το γκάζι, ανέβαζαν σταδιακά το δείκτη του σκορ, φθάνοντας εύκολα στη νίκη. Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλες της τις παίχτριες, καθώς και διάφορα σχήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Κορυφαία για την ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα ήταν η Τούλα Καλέντζου, η οποία οργάνωσε άρτια το παιχνίδι του Τριφυλλιού και πέτυχε και 17 πόντους (5/9 τρίποντα). Από κοντά σε απόδοση και η Νταϊάνα Ντέλβα, η οποία αγωνίστηκε λιγότερο από 15 λεπτά, σημειώνοντας 9 πόντους.

Tα δεκάλεπτα: 14-19, 21-35, 35-49, 45-62

ΔΑΣΑΛ: Βουκελάτου, Τσέρου 10, Πετροπούλου, Σιδέρη 5, Μάρκου 1, Αντωνή, Ιωαννίδου 12, Τσιοπούλου 6, Λυριτζή, Σαβουλίδου, Ρουμελιώτη 5, Φάρου 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καλέντζου 17, Βλάνη 8 (2τρ. 4 ασ.), Πριόνα 3, Μαγκλάρα 7 (4 ασ.), Κόνιαλη, Κωτούλα, Χριστινάκη 4, Δίελα 6, Χρονοπούλου 2, Ντέλβα 9, Μοσχοπούλου 6, Θεολόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα