Πίστωση χρόνου ζητάει ο Διαμαντίδης

Για τη μετά Ομπράντοβιτς εποχή μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ζήτησε υπομονή από τους φίλους του Παναθηναϊκού, μέχρι να μπορέσουν να δέσουν οι παίκτες του ρόστερ μεταξύ τους...
Ο αρχηγός Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει της πρεμιέρας του Τριφυλλιού στην Ευρωλίγκα, και τόνισε πως
ο κόσμος θα χρειαστεί να κάνει υπομονή και να δώσει πίστωση χρόνου στους παίκτες της ομάδας, ώστε να μπορέσουν να δέσουν και να δείξουν τις αρετές τους στο παρκέ.

Ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε ακόμα στις δικές του υποχρεώσεις, καθώς μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή θεωρεί πως είναι οι υπεύθυνοι για να προσπαθήσουν τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν γρηγορότερα στις απαιτήσεις του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη μετά Ομπράντοβιτς εποχή: «Έκλεισε ένας κύκλος μετά από πολλά χρόνια, και αρχίζει ένας νέος. Όλα είναι καινούργια, προπονητής, αρκετοί νέοι παίκτες και άλλη διοίκηση. Θα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή από τον κόσμο για να δεθούμε ως ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα. Ήρθαν δέκα παίκτες, αν δεν κάνω λάθος, και σίγουρα κάποια πράγματα αλλάζουν. Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια ήταν ίδια, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά».

Για τις μεγαλύτερες ευθύνες του στη νέα ομάδα που «χτίζεται»: «Σίγουρα εγώ και ο Κώστας που είμαστε τόσα χρόνια στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά για να κάνουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, ούτε αισθάνομαι περισσότερες ευθύνες να μου αναλογούν. Οι ευθύνες που έχει κάθε παίκτες είναι συγκεκριμένες και εγώ ξέρω ποιες είναι οι δικές μου».

Για το Final Four: «Μακάρι να φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι, σκεφτόμαστε στην Ευρωλίγκα, που η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Final Four είναι μεγάλο κίνητρο και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα