kontra sta thelo Kamini to Derby

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που σκοπεύει να επιστρέψει στη Λεωφόρο από φέτος, αλλά και να ζητήσει αλλαγές στο Προεδρικό Διάταγμα...
Αυτό που έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ποτέ να διαψευστεί, είναι ότι ο δήμαρχος της Αθήνας –για τους δικούς του λόγους- έχει θέσει βέτο να μην ξεκινήσουν τα απαραίτητα έργα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού
στο γήπεδο της Λεωφόρους Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της SportDay, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να αγωνιστούν από φέτος στο ιστορικό γήπεδο, και να αφήσουν το ΟΑΚΑ, το οποίο εκτός από αφιλόξενη έδρα για τον γηπεδούχο (εκτός από τα ματς στα οποία γεμίζει) είναι και ασύμφορο οικονομικά για το Τριφύλλι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να επιστρέψει στη Λεωφόρο η ποδοσφαιρική ομάδα, αν όχι από τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΣΦΠ, τουλάχιστον από τις αρχές του δεύτερου γύρου.

Ακόμα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της SportDay, κινείται στην κοινή γραμμή αντεπίθεσης που έχουν χαράξει ΠΑΕ και Ερασιτέχνης και θα στείλει υπόμνημα στο ΣτΕ, σύμφωνα με το οποίο θα ζητάει το Προεδρικό Διάταγμα να συμπεριλαμβάνει και το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό, το οποίο αν δεν έχει πρώτα παραδοθεί στο Τριφύλλι δε νοείται να κατεδαφιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Keywords
Τυχαία Θέματα