Πάνκο:«Τώρα καταλαβαίνω τί σημαίνει Παναθηναϊκός»

Για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, για τον ενθουσιασμό του για τους οπαδούς του Τριφυλλιού και τα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα μίλησε ο Πάνκο σε αθλητική εφημερίδα...

Ο Άντι Πάνκο μίλησε στην εφημερίδα «η Πράσινη» για την πρώτη του εμπειρία με τους φιλάθλους του Τριφυλλιού, τόνισε πως τώρα καταλαβαίνει τί σημαίνει να παίζει κανείς σε μια μεγάλη ομάδα και σημείωσε πως ενόψει του
αγώνα με τη Ρεάλ πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμερικανού φόργουορντ:

- Για το πρώτο ματς της σαιζόν και τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ήταν φανταστικά για μένα και για όλη την ομάδα. Μου άρεσε πολύ που είδα τόσους φίλους της ομάδας να είναι δίπλα μας. Για εμάς είναι θετικό το γεγονός ότι πήραμε την πρόκριση, όπως επίσης πιστεύω και για τους φιλάθλους μας.

Είμαι ενθουσιασμένος με τους οπαδούς μας και δεν μπορώ να περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα. Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να έρχεσαι να παίξεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και περιμένω να ξεκινήσει η πραγματική σεζόν και τα δύσκολα παιχνίδια».

- Για το ματς με την Ρεάλ:

«Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βελτιώσουμε τα ριμπάουντ, την άμυνα, το τρανζίσιόν μας και γενικά να βελτιωθούμε. Ξέρω ότι το Πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.

Και πάλι όμως για τον αγώνα με τη Ρεάλ, αλλά και για όλους τους αγώνες δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά τα προβλήματα. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα θα είναι δύσκολα με τη Ρεάλ, αλλά θα πρέπει να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να πάμε με νοοτροπία σωστή, νικητή».
Keywords
Τυχαία Θέματα