Μαρίνος: «Να αντιμετωπίζουμε έτσι και τα ματς του πρωταθλήματος»

Ο Στέργος Μαρίνος στάθηκε στην ομαδικότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και σημείωσε πως έτσι πρέπει να παίζουν και στα ελληνικά παιχνίδια...
Ο Στέργος Μαρίνος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ. Όπως επεσήμανε, η ισοπαλία είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, που θα τονώσει το ηθικό των «πρασίνων».


Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού τόνισε, παράλληλα, πως όταν παίζει ο ένας για τον άλλο, οι παίκτες της ομάδας μπορούν να πετύχουν πολλά και υπογράμμισε πως έτσι πρέπει να αγωνίζονται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":

«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο και βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε αν παίζουμε ο ένας για τον άλλο.

Στο δεύτερο αποφασίσαμε να βγούμε περισσότερο απ’ ότι στο πρώτο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στα αμυντικά καθήκοντα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις αλλάζουν την ψυχολογία της ομάδας. Δεν θεωρείται νίκη. Κάναμε μία καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο τα παιχνίδια στην Ελλάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα