Παναθηναϊκή Συμμαχία:«Βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές»

Με ανακοίνωση της η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ενημερώνει τον κόσμο πως θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στο Τριφύλλι και την ΠΑΕ ενώ για μια ακόμη φορά σημειώνει πως η ομάδα θα γυρίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Με ανακοίνωση της η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» γνωστοποιεί στους φιλάθλους του Τριφυλλιού πως άμεσα θα πραγματοποιηθούν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα ενώ όλοι στη Συμμαχία είναι βέβαιοι πως η ομάδα θα γυρίσει στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα γρήγορα.

Συγκεκριμένα:

«Ο Παναθηναϊκός
μας βιώνει μια βαθιά και χρόνια κρίση από την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών.

Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε το επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα