ON the record: Να κοπεί κάθε δεσμός με την εποχή Βαρδινογιάννη

Για να περάσειο Παναθηναϊκός στην «επόμενη ημέρα» επιβάλλεται να τεθεί μια και καλή στο περιθώριο το άρρωστο και σάπιο «προχθές» της χρεοκοπίας και της υποτακτικότητας. Μόνο τότε θα έχει πραγματικά τον κόσμο δίπλα του ηθικά αλλά και υλικά.
Τα ερωτήματα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γόντικα παραμένουν αναπάντητα...Γράφαμε για το απίστευτα γραφικό «ξέσπασμα» εκείνων που «Ζ»ουν ανάμεσά μας.
Των ανώνυμων αρθρογράφων της αυλής του Τζίγγερ, που το μόνο που έκαναν ήταν να πολεμούν οτιδήποτε απέπνεε Παναθηναϊκή υγεία.

Φυσικά δεν ήταν οι μόνοι. Αν δώσει το σύνθημα το αφεντικό, παίρνουν σειρά οι ορτινάτζες. Ετσι πάει. Μετά τον υμνητή του Ραγκουέλ και του Μίτου, έσκασε μύτη και κάποιος άλλος πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γράψει στο Derty τον πόνο του (τι πρωτότυπο) για την απόλυση του Τεν Κάτε από μια ομάδα στην... Κίνα!

Ετσι είναι. Αν δώσει το παράγγελμα ο διοικητής, τα πιστά σκυλιά ακολουθούν και γαυγίζουν στον ίδιο τόνο. Copy-paste. Αλλωστε ο εν λόγω υπάλληλος, ως εργαζόμενος στην ΠΑΕ στην αλήστου μνήμης εποχή του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει δώσει εδώ και χρόνια τα διαπιστευτήριά του. Ξέρει καλά από αντι-παναθηναϊκό μένος.

Βεβαίως, οι ημέρες τρέχουν και οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν. Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του δεν έχουν τη δυνατότητα και περιθώριο να ασχολούνται με τον κάθε υπάλληλο και τις υπόλοιπες ασημαντότητες που κατακλύζουν τη φυλλάδα των 500-600 αντιτύπων σε ΑθήναΠειραιά. Εχει Γολγοθά μπροστά του. Αφήστε που ο φίλαθλος βαρέθηκε να ασχολείται με ανοησίες αυτού του είδους.

Με αυτά ασχολούνται πλέον μόνο οι εμπαθείς, οι κολλημένοι και οι έμμισθοι που παριστάνουν τους «αυθόρμητους σχολιογράφους», όλως τυχαίως αναπαράγοντας την ίδια και την ίδια προπαγάνδα από σάιτ σε σάιτ, όπου το παίζουν «παναθηναϊκοί» επάνω στα αποκαΐδια που άφησαν οι ήρωές τους. Ούτε εμείς θα είχαμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε αν δεν επιδείκνυαν παρόμοιο θράσος και παρόμοια ξετσιπωσιά. Αρκετά όμως.

Το ΟΝ the Record είναι μια ετερόφωτη στήλη. Για την ακρίβεια είναι ένας Παναθηναϊκός καθρέφτης, ο οποίος αντανακλά το είδωλο των προπαγανδιστικών κειμένων που δημοσιεύονται σε εφημερίδες πράσινης απόχρωσης.

Είναι μια επιβεβαίωση για το πόσο απλή και συνάμα δύσκολη και επικίνδυνη είναι η τέχνη της προπαγάνδας, των εύκολων χαρακτηρισμών και της ισοπέδωσης. Οταν λοιπόν οι νταβατζήδες της πίκρας χρησιμοποιούν όλα τα τσιτάτα που έχουν εμπνευστεί για να πολεμήσουν την πολυμετοχίκοτητα και όσους θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, το ΟΝ the Record θα γράφει για τον «παρκαδόρο» και τους «εγγυητές του τζάμπα».

Στόχος λοιπόν, δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να προβάλλουμε την άλλη πλευρά απ' αυτή που δείχνουν οι έμποροι της μιζέριας, προσφέροντας παράλληλα ένα χαμόγελο στις μαύρες ημέρες που διανύει ο τόπος και η ομάδα μας.ON the Record Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μπορεί η χρονιά (σε ό,τι έχει τουλάχιστον να κάνει με το πρωτάθλημα) να μοιάζει «χα
Keywords
Τυχαία Θέματα