Παίχτη στον άξονα ή Κουίνσι

Αλλαγή στα δεδομένα με τον Κουίνσι, αφού η πλευρά του έχει προσεγγίσει την ΠΑΕ ζητώντας παραμονή του. Ο Φερέιρα μάλλον προτιμά επιτελικό μέσο!

Η υπόθεση του Κουίνσι εξελίχθηκε σε σίριαλ φέτος το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει τον Γκανέζο στην Παιανία.

Μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίχτη και
την Αλ Σάαντ,ο μάνατζερ του Κουίνσι επανήλθε, ζητώντας επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων, με τους όρους που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Φερέιρα έχει εκφραστεί κολακευτικά για τον παίχτη, θεωρώντας πως θα μπορούσε να κάνει καλύτερη σαιζόν από την περσινή, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει σχετική πληρότητα στη θέση με τους Χριστοδουλόπουλο, Μαυρία, Σισοκό, Ζέκα και Μπαρμπαρούση να αλλάξει τα δεδομένα και τις προτεραιότητες του, αφού ο πορτογάλος τεχνικός ίσως να προτιμήσει την έλευση ενός κεντρικού χαφ που να απελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας.

Εφόσον όλα πάνε κατ΄ευχήν και ο Παναθηναϊκός προκριθεί επί της Μάδεργουελ, κάποια εκ των χρημάτων που θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ θα χρησιμοποιηθούν για την εν λόγω μεταγραφή. Πιθανότερο, λοιπόν, είναι να ενισχυθεί το Τριφύλλι στον άξονα και όχι στη θέση του εξτρέμ. Άλλωστε ο Φερέιρα από την περσινή σαιζόν είχε ζητήσει την απόκτηση ενός οκταριού (νωπές είναι οι διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον Αντρέ Κάστρο) και δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί φέτος η επιθυμία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα